Home / Muita tietoja / Opiskelija-asunnot Barcelonassa
Student Housing in Barcelona (1)

Opiskelija-asunnot Barcelonassa

Muiden opiskelijoiden kanssa asuminen yhteisessä, jaetussa huoneistossa on hyvin yleinen asumismuoto nuorille, jotka muuttavat omilleen ja aloittavat itsenäisen elämän. Se on aivan uusi tilanne, jossa opetellaan asumaan itsekseen ja muiden kuin omien perheenjäsenten kanssa. Se voi olla haastavaa niille, jotka ovat tottuneet kotona asumisen mukavuuksiin. Tästä huolimatta asuminen muiden opiskelijoiden kanssa on kuitenkin hauska ja ikimuistoinen kokemus!

 

Huoneiston jakaminen

Jotkin opiskelijat asuvat mieluummin jo ennestään tuttujen kavereidensa kanssa, sillä se saattaa hieman lisätä turvallisuuden tuntua silloin, kun edessä on muutto uuteen kaupunkiin. Esimerkiksi huoneiston yhdessä vuokraaminen ja huoneiden jakaminen on yleistä. Jotkin opiskelijat haluavat puolestaan haastaa itsensä, ja täysin uuden ympäristön lisäksi muuttaa entuudestaan tuntemattomien henkilöiden kanssa samaan huoneistoon ja rakentaa uusia ystävyyssuhteita. Soluasunnon etu on myös se, että pääset harjaannuttamaan kielitaitojasi; aina on mukava päästä kokeilemaan paikallista kieltä päivittäisessä käytössä. Barcelonassa järjestetään lisäksi paljon erilaisia espanjan kielikursseja niille, jotka haluavat parantaa omaa kielitaitoaan.

 

Opiskelija-asunnot Barcelonassa

Me Barcelona-Homella tarjoamme laajan valikoiman opiskelijoille
suunnattuja asuntoja Barcelonassa. Huoneistojemme sijaintien puolesta sinulla on myös aina pääsy kaikkeen, mitä kaupunki voikaan tarjota. Tulet löytämään lukuisia baareja, ravintoloita ja muita mielenkiintoisia paikkoja, ja sinua ympäröi jatkuvasti upea, historiallinen arkkitehtuuri. Joka ilta Barcelonasta löytyy viihdyttäviä illanistujaisvaihtoehtoja. Klubit ja juhlat eivät rajoitu pelkästään viikonloppuihin – niitä löytyy joka päivä. Jos siis haluat lähteä kavereidesi kanssa ulos, mutta sinun täytyy myös opiskella viikonloppuisin, voit vaihtoehtoisesti viettää ikimuistoisia iltoja viikollakin!

 

Asuminen Espanjassa

Tyypillinen espanjalainen päivittäinen elämä eroaa monien muiden maiden käytännöistä. Esimerkiksi illallinen klo 22:00 on hyvin yleinen aika. Tämä mahdollistaa sen, että opiskelija voi olla paljon joustavampi opiskeluaikoina. Kaupunki ei nuku koskaan ja tarjoaa aina jotain tekemistä ja kokemista. Jos tulet Barcelonaan opiskelemaan, voit siis olla varma, että sinua odottaa uskomaton kokemus.

Me Barcelona-Homella autamme sinua löytämään sopivan huoneiston, yksiön tai soluhuoneen ja otamme huomioon erityistarpeesi ja -toiveesi. Tule opiskelemaan kanssamme Barcelonaan!

 

Are you looking for a great accommodation in Barcelona? Look no further, we have what’s right for you!

screen map apartments 4 stars

button1 button2-1

Jätä palautetta

Your email address will not be published.

Kirjoittanut: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

other-information-fi

Majoitus Barcelona


Scroll To Top