Home / Barcelonassa / Kaupunginosat / Nou Barrisin alue
Nou Barris Neibourhood

Nou Barrisin alue

 Miksi Nou Barris?

Nimi ”Nou Barris” tarkoittaa ”yhdeksää naapurustoa” ja edustaa kaupunginosan alkuperäisiä naapurustoja, joista alue koostuu. Nimi on kuitenkin hieman harhaanjohtava, sillä nykyään alueella on jo 14 naapurustoa. Nou Barris on melko uusi asuinalue, sillä se kasvoi erilleen muista, muualta Espanjasta Barcelonaan tulleista siirtokunnista koostuvista alueista.
Kasvavaan teollisuuskaupunkiin Barcelonaan virtasi 50-, 60- ja 70-luvuilla paljon ihmisiä muualta Espanjasta töiden perässä. Nou Barrisin alueen infrastruktuuri, palvelut ja liikenneyhteydet ovat kehittyneet paljon noista ajoista. Nykyään Nou Barrisia kutsutaan yhdeksi Barcelonan vihreimmistä alueista.

 

Nou Barrisin nähtävyydet

Suurin nähtävyys Nou Barrisissa on uskomaton Parc Central, joka muistuttaa hieman lohikäärmettä uskomattomien rauta- ja kivirakennelmiensa vuoksi. Toinen mielenkiintoinen nähtävyys alueella on ”Tribute to Pi i Maragall” –veistos kauniilla Plaça Llucmajorilla.

 

Ravintolat Nou Barrisissa

Loistava paikka pysähtyä ruokailemaan Nou Barrisissa on Hermanos Tomas. Paikka ei näytä erityiseltä ulkopuolelta, mutta tässä paikassa onkin ulkonäön sijaan keskitytty ruoanlaittoon! Paikka on hieman kallis, mutta ruoka on ehdottomasti erinomaista. Valikoimasta löytyy erikoisia ruokia jokaiseen makuun.

 

Yöelämä Nou Barrisissa

Nou Barrisin alueelta voi olla vaikea löytää mieluista menomestaa. Yökerhoja ja cocktailbaareja on hyvin harvassa verrattuna keskustan alueisiin. Nou Barrisissa on paljon perinteisiä baareja, mutta yökerhoon halutessasi on kannattavampaa suunnata viereiselle Sant Andreun alueelle tai kauemmaksi kaupungin keskustaan.

 

Shoppailu Nou Barrisissa

Nou Barrisissa kulkee kaksi tärkeää kauppakatua, Passeig Valldaura sekä Via Júlia, joiden varsilta voit löytää lukuisia vaatekauppoja. Nou Barrisissa on tämän lisäksi laaja valikoima marketteja, joita tulee vähän väliä vastaan kävellessäsi alueella.

 

Are you looking for a great accommodation in Barcelona? Look no further, we have what’s right for you!

screen map apartments 4 stars

button1 button2-1

Jätä palautetta

Your email address will not be published.

Kirjoittanut: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

kaupunginosat

Majoitus Barcelona


Scroll To Top