Home / Barcelonassa / Kaupunginosat / Missä Barcelonassa kannattaa majoittua?
https://barcelona-home.com/cms/wp-content/uploads/2015/08/P1190451_3.jpg

Missä Barcelonassa kannattaa majoittua?

Barcelonasta löytyy monia erilaisia kaupunginosia, ja kaikissa eri kaupunginosissa on omat viehätyksensä. Plaza Catalunyaa sanotaan kaupungin ydinkeskustaksi, ja se on kohtaamispaikka monille ihmisille. Vain muutaman askeleen päässä Plaza Catalunyalta löydät kuuluisan Las Ramblasin. Tämä kauppakatu on täynnä erilaisia putiikkeja, baareja, ravintoloita, hotelleja ja jopa yökerhoja. Kuten arvata saattaa, siellä on näin ollen myös paljon turisteja, ja kannattaakin olla varovainen taskuvarkaiden varalta, jotka ovat melko yleisiä.

Las Ramblas jakaa alueen kahtia, joista toisen puolen nimi on Raval ja toisen Gothic. Nämä alueet tarjoavat paljon kulttuuritarjontaa nautittavaksi loman aikana. Siellä on runsaasti nähtävää kulttuurista kiinnostuneille, kuten museoita, gallerioita ja teattereita.

Ympäristö näissä historiallisissa kaupunginosissa on aivan erilainen kuin monissa muissa Euroopan kaupungeissa – kävely kapeilla kaduilla on kuin elokuvan kohtauksesta. Barcelonassa on oikeastikin tuotettu ja kuvattu lukuisia elokuvia. Yksi tunnetuimmista teoksista lienee Woody Allenin Vicky Cristina Barcelona. Jos olet sattumalta nähnyt elokuvan, saatat tunnistaa monia paikkoja kävellessäsi historiallisen alueen kaduilla.

El Borne puolestaan on myöskin yksi turistien, ja jopa paikallisten, suosima alue. Alueella on jokaiselle jotakin. El Bornesta löytyy useita tapas-baareja, perinteisiä espanjalaisia ja katalonialaisia ravintoloita sekä pieniä putiikkeja, antiikkiliikkeitä, kahviloita ja baareja.

 

Kaupungin kaikkein lumoavin ja ylellisin katu on puolestaan kuuluisa Paseo de Gracia. Sieltä löytyvät kaikki parhaat ja kalliit merkkiliikkeet, ja voit halutessasi nauttia ateriasta jonkin hienon ravintolan terassilla. Kadun yläpäässä sijaitsee Plaza Catalunya ja Eixample alue, joka on jaettu vielä kahteen eri osaan sen suuren koon ja pinta-alan takia. Eixample on turvallista asuinaluetta, jossa myös monet paikalliset viihtyvät.

 

Barcelona tarjoaa yllin kyllin nähtävää ja koettavaa; se on kaupunki, joka todella tarjoaa kaikille kaikkea. Kesän tullessa Barceloneta on kaupungin ykköskohde; se on täydellinen paikka viettää kesäpäivää ollen joko rannalla tai istuskellen läheisessä rantabaarissa. Mitä pidemmälle kävelet, sitä enemmän löydät rantoja, joista osa on hieman hiljaisempia ja niissä on myös vähemmän turisteja, sekä rantoja, joista löytyy rentouttavia baareja, jossa voit viettää päivääsi oleskellen, kuunnellen musiikkia ja nauttien auringosta. Kun aurinko on laskenut, voit halutessasi lähteä tanssimaan johonkin rannan lukuisista klubeista.

 

Are you looking for a great accommodation in Barcelona? Look no further, we have what’s right for you!

screen map apartments 4 stars

button1 button2-1

Jätä palautetta

Your email address will not be published.

Kirjoittanut: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

kaupunginosat majoitukset

Majoitus Barcelona


Scroll To Top