Home / Muita tietoja / Lomahuoneistot Barcelonassa
Vacaciones

Lomahuoneistot Barcelonassa

Etsitkö lomahuoneistoa Barcelonasta? Jos vastauksesi on kyllä, olet oikeassa paikassa! Meillä Barcelona-Homella on suuri valikoima lomahuoneistoja kaiken mittaisille oleskeluille! Huoneistomme vaihtelevat luksuskattohuoneistoista halpoihin asuntoihin, jotka ovat täydellinen vaihtoehto matkaajille, jotka haluavat laittaa rahansa ennemmin hauskanpitoon kuin vuokraan, sekä intiimeistä, romanttisista ja hiljaisista asunnoista ryhmien tarpeisiin soveltuviin suurempiin huoneistoihin. Kaikki huoneistomme ovat myös sijainniltaan ihanteellisia, sillä aivan läheltä löytyy monia nähtävyyksiä kuten Fira de Barcelona, Camp Noun jalkapallostadion, Barcelonan upeat rannat, Sagrada Familia ja paljon muuta.

Kaikki lomahuoneistomme Barcelonassa ovat täysin kalustettuja ja useimpiin kuuluu ilmastointi. Varmistamme myös, että asukkaiden vaihtuessa huoneistot on huolellisesti siivottu, sillä haluamme varmistaa, että oleskelusi olisi mahdollisimman onnistunut.

 


A picture of a minimalist apartment building in BarcelonaMinkälaisia asuntoja tarjoatte?

Hyvä, että kysyit! Tarjoamme lukuisia majoitusratkaisuja ja kategorioita aina yksittäisestä soluhuoneesta jaetussa huoneistossa, joka sopii esimerkiksi pienellä budjetilla elävälle opiskelijalle, pieniin romanttisiin yksiöihin ja loft-huoneistoihin, jotka henkivät aitoa Barcelonan vanhan kaupungin tuntua, luksuskattohuoneistoihin, jotka sijoittuvat kaupungin tyylikkäimmille alueille, aina suurempiin huoneistoihin, jotka soveltuvat suuremmille kaveriporukoille tai perheille, kokonaisiin huviloihin Montjüicin rinteessä ja pieniin viihtyisiin rantahuviloihin. Täytämme varmasti vaatimammankin maun mukaiset majoittumistoivomukset tässä upeassa kaupungissa.


A picture of an beautiful old apartment buildingMiten asunto varataan? Eikö se vaikeaa?

Ei! Löytäminen ja varaat loma-asunto on helppoa! Hypätä yli, meidän hakusivua, täytä haluamasi päivämäärät ja määrä ihmisiä olet matkalla, kuten itse, ja valitse huoneiston luettelosta.

Jokaisessa huoneistossa on pidempi kuvaus ja kuvia, kartta ja luettelo ominaisuuksista, jotka löydät klikkaamalla huoneiston luettelossa. Jos vielä tarvitset lisätietoja kaikista huoneiston tai on muita kysymyksiä, niin älä epäröi ottaa yhteyttä! Olemme täällä auttaa sinua millään voimme. Teemme kaiken tämän, koska haluamme varmistaa löydät loma huoneisto Barcelonassa sinua varten, toiveesi ja tarpeesi!

Kun olet päättänyt asunto, tarkista päivämäärät ja ihmisten määrä ovat oikein ja klikkaa “varaa”. Tämä vie sinut uudelle sivulle, jossa sinua pyydetään täyttämään henkilökohtaisia tietojasi ja ilmoittaa meille, kun saavut. Kun olet kaikki tehnyt tämän, siirry tapahtuman sivulle. Emme vaadi sinua maksamaan koko summan edessä, mutta emme pyydä pienen ennakkomaksun varata huoneisto nimesi.

Nyt sitten kaikki! Nojata taaksepäin ja unelmoida ihana loma kauniissa Barcelonassa! Odotamme sanovat hi ja toivottavasti auttaa sinua loma-asunnon Barcelonassa uudelleen tulevaisuudessa.

A picture of a minimalist apartment building in Eixample in BarcelonaVau, sinulla todella on paljon loma-asuntoja ja tehdä paljon auttaa minua!

Mutta ei siinä vielä kaikki! Päälle auttaa sinua loma huoneisto tarjoamme myös monia muita palveluja samoin! Voimme järjestää poimialentokentältä, satamasta, trainstation tai missä ikinä, ja voimme tehdä tulet tyylillä järjestämällä limusiinin hakemaan sinut!

Voimme järjestää ihana illallinen ja on se tarjoillaan huoneistossa kun tulet jos tuntuu lepää kun matkustaa, tai jos joskus ei huvita mennä ulos tai ruoanlaittoon itse.

Oletko matkustaa lasten kanssa, mutta suosikkisi päivä ilman niitä, ehkä romanttiselle illalliselle? Sitten voimme auttaa sinua ihana lastenhoitopalvelu yhdessä kumppaniemme kanssa. Jätä lapsesi turvallisesti turvallinen ja koulutusympäristö, kun sinä ja rakkaasi nauttia yön yksin romanttinen Barcelonassa.

Are you looking for a great accommodation in Barcelona? Look no further, we have what’s right for you!

screen map apartments 4 stars

button1 button2-1

Jätä palautetta

Your email address will not be published.

Kirjoittanut: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

other-information-fi

Majoitus Barcelona


Scroll To Top