Home / Kulttuuri / Ruoka ja Juoma / Barcelonan parhaat katumarkkinat
katumarkkinat

Barcelonan parhaat katumarkkinat

Livemusiikkia, paikallista designia, ruokaa & juomaa yhdistettynä mielenkiintoisiin lokaatioihin.. Miltä tämä kuulostaa? Barcelona tarjoaa erinomaiset puitteet urbaaneille katumarkkinoille. Pysy mukana, kun esittelemme sinulle näistä parhaimmat!

Palo Alto

Nämä ulkoilmamarkkinat sijaitsevat Poblenoun vanhalla teollisuusalueella, 1o minuutin metromatkan päästä keskustasta. Palo Alto avaa ovensa joka kuukauden ensimmäisenä viikonloppuna. Tämä tapahtuma yhdistää paikallista käsityötä, taidetta, vintage- shoppailua, uutta designiä, livemusiikkia ja erinomaista katuruokaa urbaaneissa puitteissa. Jo itsessään paikka on näkemisen arvoinen palmupuineen, erilaisine kasvineen, sekä tunnelmavaloineen ja vanhoine tiilirakennuksineen. Ruokatarjonta on laaja aina meksikolaisesta ja aasialaisista paikallisiin makuihin. Palo Alto tarjoaa loistavat puitteet niille, jotka kaipaavat taukoa keskustan hulinasta ja haluavat nauttia loistavasta musiikista ja ruuasta ystävien kanssa tai yksin, tutustua paikalliseen designiin ja tehdä mielenkiintoisia ostoksia.

  • Seuraava tapahtuma: 5-6.5. 2018, klo 11-21.
  • Sisäänpääsymaksu: 3 € netistä, 4€ paikan päältä
  • Osoite: Carrer dels Pellaires, 30, 08019, Barcelona, lähin metro: Selva de Mar

Van Van

Tämä gastronomia marketti on kerännyt yhteensä jo yli miljoona osallistujaa vuosina 2013-2018. Van Van marketilla on erilaisia lokaatioita riippuen jokaisesta tapahtumasta. Tarkat tapahtumapaikat voit nähdä tapahtuman nettisivuilta. Tapahtuman ideana on kerätä yhteen parhaat katuruokarekat kerran kuussa ja nauttia niin paikallisista, kuin kansainvälisistä herkuista. Värikkäät rekat, mielenkiintoiset lokaatiot ja loistava tunnelma tekevät tapahtumasta tutustumisen arvoisen. Nappaa siis kaveri mukaan ja nauti päivä  Van Van markkinoilla!

  • Seuraava tapahtuma: 28-29.4. 2018, lauantai klo 11-21 ja sunnuntai klo 11-20.
  • Sisäänpääsymaksu: Ei sisäänpääsymaksua

All Those Food Market

Tämä marketti keskittyy pieniin paikallisiin yrittäjiin. Jokaisessa tapahtumassa on erilaisia gastronomiaan painottuvia aktiviteetteja ja työpajoja, joihin vierailijat voivat osallistua, kuten leivonta,- sekä  kahvipaja. Oppimisen ilmapiiri yhdistettynä erinomaiseen ruokaan ja juhlatunnelmaan kerää yhteen kaikenikäisiä ruuan ystäviä. Tapahtumaa suositellaan myös lapsiperheille, sillä monet aktiviteetit on suunniteltu perheen pienimmillekin sopiviksi.

  • Seuraava tapahtuma: 21-22.4.2018, lauantaina klo 11-23 ja sunnuntaina klo 11-20
  • Sisäänpääsymaksu: 2 €
  • Osoite: Plaça de les Arts, 1, 08013, Barcelona, lähin metro: Glories

Etsitkö majapaikkaa Barcelonassa? Katso meidän erikoistarjouksemme lukuisista vaihtoehdoista ympäri kaupunkia!  

screen map apartments 4 stars

button1 button2-1

Jätä palautetta

Your email address will not be published.

Kirjoittanut: Barcelona-home

Barcelona-home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

ruoka-ja-juoma aktiviteetit

Majoitus Barcelona


Scroll To Top