Home / Eclipse – diskot Barcelonan keskustassa
Hyde Club

Eclipse – diskot Barcelonan keskustassa

Jos olet opiskelija ja sinulla on bilefiilis päällä etkä tiedä minne mennä, Hyde Club L´Eixamplen alueella Passeig de Gracian lähettyvillä on ratkaisu ongelmaasi.

Captura de pantalla 2015-08-20 a las 23.26.33free_guest_list_clubs_BCN2

Tämä yökerho on saanut vaikutteita New Yorkista. Tila itsessään ei ole kovin iso, mutta sen taiteellisuus, luovuus ja tyyli korvaavat puuttuvat neliömetrit. Istumapaikat ovat yökerhossa rajatut, mutta se tarkoittaa vain sitä, että tanssilattialle on jätetty enemmän tilaa! Yökerhossa on paljon erilaisia tapahtumia viikottain, jotka voi tarkistaa yökerhon nettisivuilta.

Hyde Clubilla on iltapäivisinkin tarjottavaa. Iltapäivisin voit nauttia muun muassa kahvista ja kakuista, WiFi alueesta, cocktaileista ja vaikkapa cavasta. Tässä amerikkalaishenkisessä tilassa voit rentoutua töiden jälkeen ja jatkaa myöhemmin yöllä tanssien dj-musiikin tahtiin. Klubi itsessään avaa ovensa aina viikonloppuisin hauskanpitoa kaipaaville.

FREE GUESTLIST HYDE CLUB

VIP TABLE RESERVATIONS HYDE CLUB

Mene Hyde Clubille ja tee ajastasi Barcelonassa ikimuistoinen!

Tiedot

Osoite: Passatge de Domingo 3, 08007, Barcelona.
Hinta: Free after signing to Barcelona Home guestlist.
Aukioloaika: Tuesday-Wednesday: 7 p.m. – 3 a.m. Thursday: 8:30 p.m. – 3:30 a.m. Friday – Saturday: 11:00 p.m. – 6:00 a.m.

BARCELONA-HOME VIERASLISTA Huomioithan ystävällisesti, että yökerholla on oikeus olla päästämättä teitä sisään, mikäli ette ole noudattaneet pukukoodia tai muita tapahtuman säännöksiä.

✔ Pukukoodi:

♀ Naiset: Tyylikäs (Mekko ja korkokengät)

♂ Miehet: Tyylikäs (Ei lenkkikenkiä ja/tai t-paitaa)

*Olethan ystävällisesti paikalla 30 minuuttia ennen kuin vieraslista sulkeutuu, että pääset varmasti sisälle.

 

FREE GUESTLIST HYDE CLUB

VIP TABLE RESERVATIONS HYDE CLUB

Accommodation in Barcelona

Majoitus Barcelonassa

Näytä kaikki

Jätä palautetta

Your email address will not be published.

Kirjoittanut: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

Majoitus Barcelona


Scroll To Top