Home / Barcelonassa / Huoneistoja Goottilaiskorttelissa vuokrattavana
Holiday Apartments in Barcelona (6)

Huoneistoja Goottilaiskorttelissa vuokrattavana

Reissu Barcelonassa ei ole täydellinen ilman visiittiä goottilaisessa vanhassa kaupungissa, joka on kenties Barcelonan suosituin kaupunginosa. Naapurusto huokuu historiaa ja omanlaatuista tunnelmaa, joita voit aistia alueen kapeista kaduista, kauniista vanhoista rakennuksista ja hurmaavista aukioista.

Alueella voit vain olla ja katsella maailman menoa. Voit myös valita jonkin monista tapas-ravintoloista ja nauttia vapaa-ajastasi terassilla maukkaan ruuan äärellä.

Barri Goticin tarina alkoi roomalaisen vallan aikana. Alueelta voit löytää useita goottilaistyylisiä rakennuksia ja muita nähtävyyksiä, kuten Barcelonan katedraalin, Picasson museon ja eläväisen Plaça Reialin aukion. Se sijaitsee aivan kaupungin keskustassa lähellä el Bornia, Ramblasia ja rantaa.

Tämän naapuruston voit parhaiten kokea kävellen sen kapeilla kaduilla, mutta jos haluat matkustaa pidempiä matkoja, Ramblasilta löytyy kaksi metropysäkkiä (Liceu ja Drassanes, vihreä L3) ja El Bornista yksi (Jaume I, keltainen L4).

Eläväinen ja aktiivinen Plaça Catalunyan aukio sijaitsee myös Barri Goticin lähellä. Sitä kutsutaan Barcelonan ydinkeskustaksi.

Goottilainen vanhakaupunki on täydellinen lähtöpiste tutkiessasi kaikkia Barcelonan nähtävyyksiä ja tarjolla olevia elämyksiä. Jos haluat kokea parhaita paloja kaupungin kulttuurista ja historiasta, anna Barcelona-Homen etsiä sinulle täydellinen asunto vuokrattavaksi käyntisi ajaksi Barcelonan Barri Goticissa.

 

Are you looking for a great accommodation in Barcelona? Look no further, we have what’s right for you!

screen map apartments 4 stars

button1 button2-1

Jätä palautetta

Your email address will not be published.

Kirjoittanut: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

tietoa-barcelonasta

Majoitus Barcelona


Scroll To Top