Home / Barcelonassa / Majoitukset / Huoneet Barcelonassa
Student Apartments and Rooms in Barcelona

Huoneet Barcelonassa

Barcelonasta on tullut yksi suosituimmista kohteista eurooppalaisille opiskelijoille. Sen jäljittelemättömissä oleva kulttuuri, lähes täydelliseksi kehuttu ilmasto ja erinomainen yöelämä ovat joitain tärkeimmistä kannusteista kaikille niille tuhansille opiskelijoille, jotka suuntaavat Espanjan toiseksi suurimpaan kaupunkiin joka vuosi.

Espanjan kielikurssit ja Erasmus -vaihto-ohjelmat ovat yleisimpiä opiskelijoiden keskuudessa. Kauppakorkeakoulut ovat myös nostaneet suosiotaan, sillä jotkut Euroopan parhaista kauppakorkeakouluista sijaitsevat Barcelonassa. Oppilaitoksiin, kuten ESADE ja EAE, hakee joka lukukausi tuhansia kansainvälisiä opiskelijoita yli 30 eri maasta ja määrä on kasvamassa koko ajan! Tämä on korostanut kaupunkin profiilia bisnesmetropolina, mikä puolestaan houkuttelee Barcelonaan monia yrittäjiä, yrityksiä ja maahanmuuttajia.

Lukukauden suunnittelu ulkomailla, kokonaisesta lukuvuodesta puhumattakaan, on haastava tehtävä. Kun olet valinnut opinto-ohjelmasi, paperit ovat järjestyksessä ja lentoliput varattu, on aika alkaa miettimään asuinpaikkaa. Majoituksen haku saattaa olla vaikeaa ja kammottavaa opiskelijoille, varsinkin koska Barcelonan eri alueet ja kaupunginosat eivät välttämättä ole tuttuja. Ennen kuin alat etsimään sopivaa majoitusta itsellesi, kannattaa omia hakuvaihtoehtoja kuitenkin hieman rajata esimerkiksi alla olevien kysymysten avulla.

Huoneet Barcelonassa

Mistä etsisin asuntoa? Välitystoimistolta? Paikallisilta vuokraisänniltä? Kuinka otan heihin yhteyttä? Haluanko kokonaisen huoneiston itselleni, joka sisältää useampia huoneita vai yksiön? Millainen on budjettini? Haluanko muuttaa soluhuoneistoon? Miettiessäsi näitä kysymyksiä tulee sinun myös harkita seuraavia: Tunnetko Barcelonan eri alueet hyvin? Missä koulusi sijaitsee? Haluatko mielummin asua lähellä koulua vai kaupungin keskustaa?

Kun olet löytänyt vastaukset näihin kysymyksiin, olet jo kaventanut hakuasi todella paljon! Tiedämme kuinka vaikeaa voi olla löytää sopiva asunto Barcelonassa, erityisesti opiskelijoille. Tämän vuoksi olemme erikoistuneet lyhytaikaiseen majoitukseen, tehden prosessista helpon ja käytännöllisen. Tarjoamme täysin varusteltuja huoneistoja, yksiöitä ja suurempia jaettuja huoneistoja, joihin sopii majoittumaan isompikin ryhmä. Soluasunnoissa sinulle kuuluu yksi oma tai jaettu huone, ja muut tilat, kuten keittiö, ovat yleensä jaettuja huoneita muiden asukkaiden kanssa, jotka ovat yleensä joko paikallisia tai Barcelonaan muuttaneita ulkomaalaisia opiskelijoita tai paikallinen perhe. Jälkimmäiseksi mainittu asumismuoto vaikuttaisi olevan opiskelijoiden suosiossa, sillä se on yleensä halvin vaihtoehto (hinta yleensä sisältää vuokran sekä kulut). Opiskelijat suosivat yhteisasuntoja niiden ilmapiirin ja kansainvälisen kokemuksen vuoksi.

 

Are you looking for a great accommodation in Barcelona? Look no further, we have what’s right for you!

screen map apartments 4 stars

button1 button2-1

Jätä palautetta

Your email address will not be published.

Kirjoittanut: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

majoitukset

Majoitus Barcelona


Scroll To Top