Home / Barcelonassa / Majoitukset / Hotellit Barcelonassa
Holiday Apartments in Barcelona (2)

Hotellit Barcelonassa

Yleensä hotellihuoneen vuokraus koetaan ilmiselvänä lomamajoitusratkaisuna, vaikka – kuten monet eivät ole edes täysin tietoisia – oman loma-asunnon vuokraaminen olisi paljon helpompaa, halvempaa ja miellyttävämpää Barcelonassa. Asunnon vuokraamisessa monia ihmisiä eniten kauhistuttaa se, että he luulevat huoneiston vähimmäisvuokrausajan olevan hyvin pitkä, ja jopa pidempi, kuin mihin tarve olisi. Tämä on kuitenkin harhakuvitelmaa, sillä ainakin Barcelona-Homen välittämien asuntojen keskimääräinen vähimmäisvuokrausaika on kaksi vuorokautta.

Asunnon ja hotellihuoneen vuokrauksessa on monia eroja, ja listaammekin nyt niistä muutamia tähän alle:

Hotellihuoneessa ei ole niin paljon tilaa, sillä tilat sisältävät vain huoneesi ja kylpyhuoneen. Mikäli puolestaan varaat asunnon, tilaa on vaikka muille jakaa, sillä käytössäsi ovat lisäksi olohuone, makuuhuone, keittiö ja jopa useampikin kylpyhuone. Yleensä asuntoihin kuuluu myös terassi, parveke tai patio. Vaikka valitsisit jonkun pienimmistä asunnoistamme, on siellä todennäköisesti enemmän tilaa kuin hotellihuoneessa.

Hotellissa majoittuessasi huoneen hintaan yleensä kuuluu myös muita palveluita (riippuen tietenkin hotellista!), joita et välttämättä asunnolla saa. Näitä ovat esimerkiksi huone-, pyykki- ja kuljetuspalvelu. Monet hotellit saattavat sisällyttää aamiaisen kokonaishintaan, mikä nostaa sitä entisestään. Huoneistossa majoittuessasi et automaattisesti saa näitä palveluita, mutta nekin on järjestettävissä. Asiakaspalvelumme (löydät yhteystietomme täältä auttaa sinua mielellään kaikkien haluamiesi palveluiden järjestämisessä.

Asunnon vuokraamisen etuna on hotellihuoneeseen verrattuna myös se, että voit tuoda ystäviä kotiin. Ennen lähtöä kaupungin yöhön voit nauttia aterian kotona perheen tai ystävien kanssa. Huoneistossa asuminen mahdollistaa elämisen oman mielesi mukaan, tunnet olosi kodikkaammaksi ja käytössäsi ovat kaikki mukavuudet ja laitteet, joihin olet tottunut. Saat aitoa kokemusta elämisestä Barcelonassa, ja pääset kokemaan, minkälaista on asua kaupungissa kuin paikallinen joko muutaman päivän, viikon tai kuukauden ajan riippuen oleskelusi pituudesta. Ennen kuin valitset hotellihuoneen ja huoneiston välillä, suosittelemmekin sinua miettimään vaihtoehtoa, joka parhaiten vastaa tarpeitasi. Päädyitpä sitten mihin tahansa ratkaisuun, autamme sinua mielellämme Barcelona Homella!

 

Are you looking for a great accommodation in Barcelona? Look no further, we have what’s right for you!

screen map apartments 4 stars

button1 button2-1

Jätä palautetta

Your email address will not be published.

Kirjoittanut: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

majoitukset

Majoitus Barcelona


Scroll To Top