Home / Barcelonassa / Horta-Guinardón alue
Horta-Guinardo Neighbourhood

Horta-Guinardón alue


Miksi Horta-Guinardó?

Horta-Guinardó on melko erilainen verrattuna muihin Barcelonan kaupunginosiin, sillä se on rakennettu vuoren juurelle. Tämä tarkoittaa paljon jyrkkiä ja mutkikkaita katuja sekä viheralueita, kuten Parc de Collserola, joka on maailman suurin puisto metropolialueella. Horta-Guinardó koostuu kuudesta alueesta, jotka ovat Horta, el Guinardó, el Carmel, Vall d’Hebron, La Clota sekä La Font d’en Fargues.
Koska kaupunginosa on pääosin lähiötä ja koostuu paljolti asumuskeskuksista, alueella ei ole paljoa turisteja. Tämän ansiosta kaupunginosa on erityisen rauhallista, puhdasta ja turvallista. Tämä alue ei ole välttämättä oikea valinta bilettäjälle, mutta perheelle nuorten lasten kanssa Horta-Guinardón naapurustossa asuminen voi olla täydellinen valinta.


Nähtävyydet Horta-Guinardóssa

Koska Horta-Guinardó on jakautunut kahtia sen halki menevän laakson vuoksi ja sitä ympäröivät vuoret ja mäet, alueella on paljon nähtävää joka puolella! Jotkut rohkeat saattavat väittää aluetta jopa Barcelonan kauneimmaksi. Kaupunginosan parasta antia on varmastikin Parc del Laberint d’Horta, joka koostuu useista puutarhoista ja museosta. Puiston suurin nähtävyys on sen keskellä sijaitseva labyrintti. Mikäli kykenet läpäisemään kyseisen sokkelon, löydät perille päästessäsi sen keskeltä altaan. Jos luonto ei ole juttusi, Horto-Guinardósta löytyy myös yksi suurimmista modernistisista mestariteoksista, Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Sen suunnitteli katalonialainen arkkitehti Lluis Domènech I Montaner. Se rakennettiin vuosien 1901 ja 1930 välillä ja nykyään se on yksi UNESCO:n maailmanperintäkohteista.Ravintolat Horta-Guinardóssa

Yksi vierailemisen arvoisista ravintoloista on St. Fost, joka on tyypillinen katalonialainen ravintola hyvällä ruoalla ja suurilla annoksilla järkevästi hinnoiteltuna. Tässä ravintolassa voit täyttää vatsasi keventämättä liikaa kukkaroasi. Jos pidät lihasta, saatat pitää myös La Cuineta d’Hortasta. Tämä ravintolan tarjoama ruoka on sekoitus bolivialaista ja katalonialaista keittiötä, joiden erikoisuutena ovat liharuoat.


Yöelämä Horta-Guinardóssa

Koska Horta-Guinardó on suurimmaksi osaksi lähiötä Barcelonan laitamilla ilman turisteja, ei tästä kaupunginosasta löydy menopaikkoja yhtä tiheästi kuin keskustan alueelta. Baarit sijaitsevat melko hajanaisesti tällä alueella. Mikäli pidät koktaileista, eräs Torre Rosan baarimikoista on voittanut useita palkintoja maukkailla sekoituksillaan. Jos pidät sambasta, brasilialaisesta kulttuurista tai muuten vaan rennosta eteläamerikkalaisesta menosta, voit suunnata metropysäkin lähettyville Samba Brazil –nimiseen baariin ja maistaa Caipirinhaa.


Shoppailu Horta-Guinardóssa

Horta-Guinardósta löytyy lukuisia ruokakauppoja, mutta shoppailumahdollisuudet ovat minimaaliset. Valtava La Maquinistan kauppakeskus sijaitsee kymmenen minuutin metromatkan päässä, mikä mahdollistaa myös ostosten tekemisen alueelta käsin.

 

Are you looking for a great accommodation in Barcelona? Look no further, we have what’s right for you!

screen map apartments 4 stars

button1 button2-1

Jätä palautetta

Your email address will not be published.

Kirjoittanut: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

tietoa-barcelonasta kaupunginosat

Majoitus Barcelona


Scroll To Top