fact

FACT

“Emme seuraa kehitystä, uskomme hyvän musiikin ja hyvä taiteilijat”. Kuka olisi rohkeutta vaatia tätä? Sinun ei tarvitse hakea kaukaa, tämä on fakta-tapahtuma ja edistäminen asiantuntijoiden pääpaino laatua ja avant-garde elektronista musiikkia. Niitä ei syystä muuttaa maailmaa ja he eivät pidä itseään vaihtoehtona. SE vain yksinkertaisesti elää ja hengittää musiikkia. Musiikki on ainoa syy, ja he pyrkivät antaa ihmisille parhaita kokemuksia koskaan.

Löydä majoituksesi nyt!

Captura de pantalla 2015-08-20 a las 23.26.33free_guest_list_clubs_BCN2

Nämä lausunnot tekee tämän tapahtumat ja musiikkia virasto tai miten he kutsuvat itseään “ihmisen ryhmä”, erittäin mielenkiintoinen ja se olisi todella utelias kokea heidän tapahtumia. Etsiskellä ajaksi ainoa? He haluavat yllättää ja järjestää tapahtumia eri paikoissa. SIITÄ syntyi Barcelonassa vuonna 2010, ja nyt se on maailmanlaajuinen tuotemerkki, joka jo lähtenyt jalanjälki niin kaupungeissa kuin Ibiza, Lontoon, Rio De Janeiro, Miami, Sydney, Pariisissa, New Yorkissa, Beirut, Belgrad, Beijing, Berliinin ja paljon muuta. Barcelonassa näet ne Pacha, L’Atlantida. Itse asiassa se ei aio lopettaa – ne ovat aina liikkeessä, aina tanssia.

Party

FREE GUESTLIST FACT>  

VIP TABLE RESERVATIONS FACT>

SE käyttää viraston varaukset ja hallinnoi hankkeita, joille on ominaista niiden innovatiivinen luonne. He kehittävät asiakkaat ehdotuksia, jossa elektroninen musiikki yhdistyy suuri annos mielikuvitusta ja omistautumista. Kaikki on luoda laadukkaita tapahtumia. Niiden tärkein taiteilijoita, jonka kautta voit myös varata hämmästyttävä tapahtuma ovat Dj Herr, Andre Buljat, Javi Sampol, Rick Maia, vetokoukku.

Ne eivät ole yksin- tai erityisoikeuksia, kuten he väittävät. Ne ovat yksinkertaisesti universal musiikinystäville, jotka eivät näe tässä maailmassa ja seuraavat suuntaukset rajoja ei ole asia, että ne pyrkivät. Universal, uskalla kokea tunnetta musiikkia!

Follow their calendar here.
Book Djs here

Tiedot

Osoite: Carrer Rossello, 484-486, 08025, Barcelona.
Hinta: Free after signing to Barcelona Home guestlist.

BARCELONA-HOME Vieraslista Huomaa että klubilla on oikeus evätä pääsy, jos et noudata pukeutuminen tai muita säännöksiä, paikka.

✔ Pukukoodi ♀ HYVÄT: jotain tiukka & Sexy ♂ pojat: paita & kengät (jalkineet tai t-paidat)

FREE GUESTLIST FACT>  

VIP TABLE RESERVATIONS FACT>

Accommodation in Barcelona

Majoitus Barcelonassa

Näytä kaikki

Jätä palautetta

Your email address will not be published.

Kirjoittanut: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

parhaat-seurat

Majoitus Barcelona


Scroll To Top