Home / Barcelonassa / Majoitukset / Halpoja asuntoja Barcelonassa
Cheap Apartments in Barcelona

Halpoja asuntoja Barcelonassa

Kun on aika varata lomamatkasi, on monia asioita, mitä ottaa huomioon: hyvä sää, loistava lomakohde ja tietenkin, halpa majoitus. Barcelonasta löydät kaiken: Katalonian pääkaupungissa vallitsee lämmin välimerellinen sää, pitkät rannat ja voittamaton yöelämä, mutta myös kaiken lisäksi kukkarolle ystävälliset majoitusvaihtoehdot. Jos etsit yksityisyyttä mahdollisimman pienellä rahalla, paras vaihtoehto Barcelonassa on vuokrata halpa asunto. Barcelonassa on eri alueita, jotka heijastavat tämän uskomattoman kaupungin erilaisia aspekteja; Ciutat Vella, Eixample, Sants-Montjüic, Les Corts, Sarrià-Sant Gervasi, Gràcia, Horta-Guinardó, Nou Barris, Sant Andreu, Sant Martí. Kaikilta näiltä alueilta voit löytää halpoja asuntoja omiin tarpeisiisi sopien.

Alta voit lyötää hurmaavia asuntoja, hyvin edulliseen hintaan.

Yksiö kahdelle Barcelonassa

Alkaen      60€ / YÖ

Studio for two in Barcelona

Tämä vaikuttava yksiö sijaitsee kaupungin rauhallisella ja varakkaalla alueella, Sarria Sant Gervasissa. Astuessasi sisään, löydät tilan sisustettuna Skandinaaviseen tyyliin. Monet tietävät, että yksiössä asuminen ei tarkoita, että joutuisit luopumaan mistään. Kaksi ikkunaa päästävät luonnonvalon sisään ja sisustus on kodikas. Tämä asunto on täydellisellä paikalla monien ravintoloiden ja yökerhojen läheisyydessä.

License : HUTB-011523

Suomi

Asunto lähellä Barcelonan Camp Nou

Alkaen      58€ / YÖ

Apartment near Camp Nou Barcelona

Tämä edullinen asunto sijaitsee Sants-Montjüicin alueella. Tässä asunnossa kohtaavat modernius ja vintage, ja yhdessä nämä kaksi luovat tyylikkään ja raikkaan tunnelman. Itseasiassa tämä ihastuttava asunto on täysin uudistettu, mutta voit silti huomata “jotakin vanhaa” tyylikkäässä tiiliseinässä, joka yhdistyy täydellisesti muun asunnon viihtyisään sisustukseen. Kaksi makuuhuonetta on kuin luotu rentoutumiselle kiireisen päivän jälkeen ja täysin varusteltu keittiö tarjoaa tarvikkeet kaikenlaiseen kokkaukseen. Ja jos haluat vain nauttia Barcelonan ihastuttavasta säästä, voit tehdä sen rennosti omalla parvekkeellasi.

License : HUTB-003937

Suomi

Huoneisto neljälle Barcelonassa

Alkaen      59€ / YÖ
Alkaen   990€ / KUUKAUSI

Apartment for 4 people in Barcelona

private and cosy apartment close to the center of barcelona

Jos pidät loistavista tarjouksista, tämä on ainutlaatuinen tilaisuus. Tämä edullinen huoneisto on Sant Pau:n sairaalan vieressä, lähellä Gracian naapurustoa ja Sagrada Familiaa. Viihtymisesi takaa massiiviset huoneet ja niiden moderni, minimalistinen sisustus, koska kuten kaikki tietävät “vähemmän on enemmän”. Tämä budjettiystävällinen huoneisto on hyvin avoin ja täydellinen ryhmälle ystäviä tai suuremmalle perheelle.

License : HUTB-002560

Suomi

view more apartments suomi

Majoituksesi Barcelonassa

Näytä kaikki

map

Enregistrer

Jätä palautetta

Your email address will not be published.

Kirjoittanut: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

majoitukset

Majoitus Barcelona


Scroll To Top