Home / Hakemistosta / Toimet / Koe Barcelona vanhempiesi kanssa
Koe Barcelona vanhempiesi kanssa

Koe Barcelona vanhempiesi kanssa

Olitpa asunut Barcelonan kauniissa kaupungissa useita vuosia tai vasta muutaman kuukauden ei ole parempaa tapaa helpottaa koti-ikävää kuin vanhempien vierailu. He eivät ainoastaan muistuta kotimaasta tuomalla kaipaamiasi ruokia ja kertomalla kotikaupunkisi kuulumisia, vaan he myös antavat lämpimän halauksen, jollaisen vain vanhemmilta voi saada. Haluat näyttää heille, miksi rakastuit kaupunkiin ja mitä kaikkea se tarjoaa. Ongelmana kuitenkin on, että Barcelonassa on niin paljon nähtävää ja koettavaa, että tutustumiskierroksen suunnittelu kaupungin nähtävyyksiin ja ravintoloihin voi tuntua mahdottomalta tehtävältä. Me Barcelona-Homella haluamme poistaa vierailun suunnittelusta aiheutuvan stressin ja antaa sinun nauttia täysin siemauksin arvokkaasta ajasta vanhempiesi kanssa. Tämän vuoksi olemme koonneet matkasuunnitelman koe Barcelona vanhempiesi kanssa, joka tuo esille kaupungin parhaat puolet.

Koe Barcelona vanhempiesi kanssa

Element 2Mitä tehdä

Gaudi

Gaudi! Nimi on lähes synonyymi katalonialaisen arkkitehtuurin kanssa ja hänen luomoavaa muotoiluaan voi nähdä joka puolella kaupunkia. Ei ole parempaa tapaa tehdä vaikutusta vanhempiisi kuin näyttää heille hämmästyttävät rakennukset ja puistot, joiden lähellä elät. Vaikka Barcelonassa on lukuisia esimerkkejä Gaudin arkkitehtuurista, olemme valinneet Sagrada Famílian ja Parc Guellin parhaiksi ja viihdyttävimmiksi kohteiksi, jotka kannattaa näyttää vanhemmille.

 

.......

La Sagrada Família – Tämä on maailman suurin keskeneräinen katolinen kirkko ja sen muotoilu on kuin satumaailmasta. Vaikka kirkko on parhaillaan remontissa (milloin se ei olisi!) voit silti vierailla tässä mahtavassa rakennuksessa. Vie vanhempasi kirkontorniin, jotta he kokevat ainutlaatuisen näköälan kaupunkiin yläilmoista. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden ostaa liput etukäteen täältä, jolloin voit välttää pitkät jonot paikanpäällä.

 

.......

Parc Guell – Tämä on julkinen puisto, joka koostuu puutarhoista ja rakennuksista Carmel-kukkulalla ja muodostuu mosaiikista sekä epäsäännöllisen muotoisista rakennuksista. Tämän puiston tutkiminen vanhempiesi kanssa on ihanteellista aurinkoisena päivänä, sillä aurinko heijastuu mosaiikista upeasti. Voit pitää piknikin ja rentoutua perheesi kanssa samalla, kun tarkkailet puiston hämmästyttävää muotoilua. Osta täältä liput puiston erikoisalueille.

Kiertoajelu polkupyörällä

Kaupunkiin voi tutustua monella eri kulkuneuvolla… bussilla, segwaylla, jopa leijulaudalla! Kuitenkin perinteisellä polkupyörällä on monia hyviä puolia, sillä sen avulla pääsee sujuvasti tutkimaan kaupungin lukuisia katuja. Barcelonassa on helppoa kulkea pyörällä, koska siellä on erillisiä pyöräteitä, joiden ansiosta jopa vilkkaimmat tiet ovat turvallisia pyöräilijöille. Barcelonassa järjestetään lukuisia kiertoajeluja pyörällä, joiden avulla pääset kokemaan tärkeimmät nähtävyydet ja opas viihdyttää sinua paikallistiedolla sekä nokkelilla vitseillä. Tarjolla on myös teemapyöriä sekä puolipäiväkierroksia, joiden avulla voi kustomoida elämyksen kiinnostuksen mukaan. Jos vanhempasi eivät ole kultamitalipyöräilijöitä ja tarvitsevat hieman lisäapua, monet yritykset tarjoavat myös sähköpyöriä.

Kiertoajelu polkupyörällä

Jos koet olevasi asiantuntija kaupungin nähtävyyksiin ja koet, että voisit antaa vanhemmillesi oman version opastetusta kiertoajelusta, älä ole huolissasi, sillä voit myös vuokrata pyörät ja lähteä itseopastetulle seikkailulle. Hyödynnä täältä tarjoamamme 20% alennus polkupyörien vuokrasta Donkey Republicilta.

Montjuic

Tutustuttuasi kaupungin ihmeisiin ja sen ihmisiin ota tauko vilinästä, hyppää bussiin tai metroon ja suuntaa ulos Montjuicille. Montjuic on ikoninen kukkula sataman yläpuolella, joka  tarjoaa erinomaisia näköaloja kaupunkiin useista näkökulmista. Kuten Ed Sheeran sanoo, kukkulalla on linna ja se toimii nykyään museona, jossa on väliaikaisia näyttelyjä, joissa voi vierailla 5 eurolla tai ilmaiseksi sunnuntai-iltapäivisin. Se on täydellinen paikka, jonne voit viedä vanhempasi, sillä he voivat katsella panoraamallisia näkymiä kaupunkiin ja kävellä puiston lukuisilla poluilla.

.......

Linnalle pääsee muutamalla eri tavalla, joihin lukeutuu Funikulaari (kiskoköysirata), joka on yhteydessä metroon, köysirata sekä perinteisesti jalan kävellen ylös kukkulaa.

Tapaskierros

Yksikään matka Barcelonaan ei olisi täydellinen maistamatta herkullisia tapaksia. Kaupunki on tunnettu maailmanluokan tapaksista, joten valinnanvaraa riittää. Kuitenkin jos et, kuten me muutkaan, pysty valitsemaan vain yhtä paikkaa, miksi et lähtisi tapaskierrokselle vanhempiesi kanssa ja hemmottele heitä yhdellä hienoimmista ruokalajeista, joita kotisi poissa kotoa tarjoaa. Tapaskierroksiin sisältyy kokenut opas, joka vie sinut pieniin ruokapaikkoihin vaihdellen korkealuokkaisista erikoiskaupoista kodikkaisiin tapasravintoloihin, joista jokaisella on oma erikoisuutensa sinulle ja vanhemmillesi maistettavaksi. Kierrokset kestävät yleensä 2-3 tuntia ja tavallisesti pysähdytään kourallisessa ravintoloita samalla, kun opas kertoo tarinoita elämästä Barcelonassa, sen historiasta ja ruoasta.

Tapaskierros

Element 3Missä syödä

The Paella Club

Sen sijaan, että menisit ravintolaan, jossa lempiruokasi tuodaan eteesi, miksi et opettelisi miten voit valmistaa sen itse osallistumalla Paellan kokkauskurssille. Se tarjoaa sinulle intiimin elämyksen kokeneen kokin opastuksella, jolloin pääset oppimaan parhaalta ja luomaan lempilomareseptisi kotona koko perheen nautittavaksi. Se on taito joka tulee olemaan mukanasi koko loppuelämäsi ja kuljettaa sinut takaisin Barcelonan kauniille kaduille aina, kun teet paellaa.

Vaikka Barcelonassa on lukemattomia kokkauskursseja, emme voi kylliksi suositella The Paella ClubiaEi ole toista samanlaista paikkaa Barcelonan sydämessä. Toisin kuin muilla kokkauskursseilla, joilla lähinnä näytetään, mitä pitäisi tehdä, eivätkä osallistujat pääse tekemään juuri mitään, The Paella Clubin kursseilla pääset toisitoimiin, sillä heillä on 8 työpistettä korkeintaan 16 henkilölle. Tässä täysin mukaansatempaavassa kokkauselämyksessä pääset valmistamaan korkealaatuisista raaka-aineista makuhermoja hivelevän paellan. Joten jos todella tahdot tehdä vaikutuksen vanhempiisi, The Paella Club on täydellinen vaihtoehto. Valitse kolmesta erilaisesta kokkauselämyksestä ja katso tulevat tapahtumat heidän nettisivuiltaan.

Rosa Nerga

Rosa Negra on meksikolainen ravintola Barcelonassa. Omistajat Rosa Negra ja Rosa del Raval avasivat tämän ravintolan rikkoakseen meksikolaiseen ruokaan liittyviä yleisiä stereotypioita. Ravintolalla on moderni tyyli, spontaani sisustus ja se on ehdottomasti erikoislaatuinen. Ravintola on koristeltu värikkäillä ja suosituilla esineillä arjesta sekä meksikolaisesta kulttuurista. Heidän filosofiansa on “bueno, bonito y barato” (hyvä, kaunis ja halpa) ympäristössä, keittiössä ja palvelussa.

.......

Lisäksi mitä tulee ruokaan heidän meksikolaiset kokkinsa valmistavat annokset tuoreista raaka-aineista sekä tyypillisistä meksikolaisista resepteistä. Heidän erikoisuuksiaan ovat guagamole, nachot, quesadillat, tacot ja burritot. Se on loistava paikka viedä vanhemmat, koska se tarjoaa ystävällisen ilmapiirin ja erinomaista ruokaa, täydellinen perheen yhteiselle illanvietolle!

Santa Anna Restaurant

Haluatko syödä tuoreita käsin valikoituja ruokia suoraan torilta? Sitten Santa Anna Restaurant on täydellinen paikka sinulle. Vanhempasi varmasti arvostavat ruoan tuoreutta ja aitoa makua. Jos haluat näyttä heille, millaista on aito espanalainen ruoka, tämä ravintola on erinomainen valinta!

.......

Ravintola sijaitsee ihanteellisesti Bonqueria Marketin läheellä, sinne on lyhyt kävelymatka Rambla de Canalatesilta, ja lisäksi se on lähellä kauppoja ja monia muita kulttuuriaktiviteetteja. Se on täydellinen päätös päivälle nähtävyyksien katselun tai shoppailun jälkeen.

Element 1Missä yöpyä

 

Room

ASUNTO BARCELONAN KESKUSTAN LÄHELLÄ

Valoisa ja tilava asunto vain muutaman minuutin päässä muutamista Barcelonan ikonisimmista nähtävyyksistä. Täydellinen perheelle, joka etsii kalustettua asuntoa loman ajaksi, sillä huoneistossa on 2 kahden hengen makuuhuonetta. Asunto sijaitsee Sants-Montjuicin alueella lähellä useita merkittäviä nähtävyyksiä. Lisäksi se on vain lyhyen kävelymatkan päässä merkittävästä joukkoliikenteen keskittymästä Plaza Espanyasta, josta on nopeat yhteydet koko kaupunkiin.

Alkaen: 59€ yö / 50m2 / Lisenssi: HUTB-001177

 

RoomLES CORTS ASUNTO

Tilavassa olohuoneessa on tyylikäs sohva, joka tuo asuntoon vintage-tunnelmaa. Asunnossa on myös täysin varusteltu avoin keittiö, jonka seinässä on raikkaat valkoiset tiilet. Se sijaitsee hiljaisessa Les Cortsin naapurustossa, joka on hyvin turvallinen, sieltä on hyvät liikenneyhteydet ja lähistöllä on runsaasti palveluja (ravintoloita, supermarketteja, ostoskeskuksia). Lyhyen kävelymatkan päässä ovat kuuluisa Camp Nou stadioni ja Les Cortsin metro, josta pääsee nopeasti Fira de Barcelonaan ja Plaza Catalunyaan.

Alkaen: 88€ yö / 80m2 / Lisenssi: HUTB-012425

 

RoomASUNTO VUOKRALLE LÄHELLÄ LAS RAMBLASIA

Tilava asunto yksinkertaisella ja elegantilla designilla Barcelonan teatterialueella. Asunnossa on 2 viehättävää makuuhuonetta – toinen parisängyllä ja toinen kahdella yhden hengen vuoteella varustettuna. Tämä ihastuttava koti sijaitsee Poble Secin kaupunginosassa ja on kävelymatkan päässä  Columbus Monumentista, Magic Fountainista ja historiallisesta alueesta. Lähellä olevan Paraŀlelin metroaseman ansiosta on helppo kulkea Passeig de Gracian ostoskadulle, Plaza Catalunyalle ja Gothicin kaupunginosaan.

Alkaen: 88€ yö / 55m2 / Lisenssi: HUTB-002624 

 

Are you looking for a great accommodation in Barcelona? Look no further, we have what’s right for you!

screen map apartments 4 stars

button1 button2-1

Jätä palautetta

Your email address will not be published.

Kirjoittanut: Barcelona-home

Barcelona-home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

aktiviteetit

Majoitus Barcelona


Scroll To Top