Home / Om Barcelona / Hvor man kan bo / Værelser i Barcelona
Student Apartments and Rooms in Barcelona

Værelser i Barcelona

Barcelona er blevet en af de foretrukne destinationer for studerende fra hele verden. Barcelonas kultur kan heller ikke efterlignes og byens ry for at have et næsten perfekt klima og et fantastisk natteliv er nogle af de elementer der motiverer tusindvis af studerende til at tage til Spaniens næststørste by hvert år.

Spanske sproghold og udvekslings programmer som Erasmus er den største grund til at studerende kommer til Barcelona. I de sidste år er handelsskoler dog også blevet utroligt populære, og faktisk så ligger nogle af europas bedste handelsskoler i Barcelona! Skoler som ESADA og EAE modtager tusinder af internationale studerende, fra mere end 30 forskellige lande, hvert semester og tallet er stigende! Det har også været med til at booste Barcelonas image som et “business power center” hvilket tiltrækker en masse iværksættere, expats og firmakontorer.

At planlægge et semester, et år eller flere år i udlandet er ikke nemt! Når du endelig har besluttet dig for hvilket program du vil følge i udlandet, og er blevet optaget, og har fået styr på dine papirer, samt købt flybilletterne så kommer det allervigtigste: Hvor skal du bo? Det er tit det spørgsmål der får mange studerende til at droppe et udlandseventyr.

Selvfølgelig er det skræmmende at skulle vælge hvor du vil bo i den næste periode af dit liv, specielt hvis du er i Barcelona. Der er en masse spørgsmål du vil have besvaret før du begynder at lede efter et sted at bo.

Værelser i Barcelona

Hvor skal jeg lede? Hos et bureau? Hos private? Hvordan kommer jeg i kontakt med dem? Vil jeg have en hel lejlighed for mig selv? Hvad er mit budget? Vil jeg bo i en lejlighed eller et bofællesskab?

Andre vigtige spørgsmål er:

Er du stedkendt i Barcelona? Kender du de forskellige distrikter og områder? Hvor ligger din skole? I midten eller i en af de ydre områder? Vil du helst bo i centrum eller i nærheden af din skole?

Når du har besvaret disse spørgsmål er du kommet meget tættere på i din søgning allerede! Vi ved, hvor svært det kan være at finde en bolig i Barcelona, især for studerende. Det er derfor, vi har specialiseret os i korttidsophold, hvilket gør hele processen nem og problemfri.

Vi tilbyder fuldt møblerede lejligheder, fra studios til store lejligheder for grupper til værelser i dele lejligheder med både spanske studerende og familier.

Det er typisk den sidstnævnte mulighed der bliver foretrukket af studerende, først og fremmest fordi det er den billigste også fordi studerende ofte godt kan lide det internationale miljø, der bliver skabt, når man deler lejlighed med folk fra resten af verden.

Her er nogle udtalelser fra studerende, som har boet i dele lejligheder fra os.

Det var den bedste løsning for mit udvekslingsophold i BCN. Lejligheden var perfekt til studerende. Masser af plads, en kæmpe sofa, et stort tv, to badeværelser og et stort køkken med to køleskabe. Jeg følte mig så godt tilpas at jeg næsten glemte at jeg delte lejligheden med 5 andre. Det, jeg allerbedst kunne lide, var de TO terrasser! Perfekt til at nyde Barcelonas atmosfære.
Corine

Lejligheden var perfekt til at dele, perfekt for studerende og jeg kunne nærmest ikke have fundet en bedre placering. Jeg så hvordan nogle af mine klassekammerater boede, og jeg er bare så glad for at vi valgte Barcelona-Home! Min lejlighed var fantastisk – Kan 100% anbefales!
Tom

Jeg boede i Barcelona i 3 måneder på grund af mine studier, og jeg boede i en dele lejlighed. Jeg vil bare gerne sige mange tak til mine roommates for en fantastisk tid med nogle øjeblikke, jeg aldrig vil glemme og fede fester. Tak for alt!
Alex

 

Are you looking for a great accommodation in Barcelona? Look no further, we have what’s right for you!

screen map apartments 4 stars

button1 button2-1

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

where-to-stay-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top