Home / Om Barcelona / Hvor man kan bo / Unikke lejligheder i Barcelona
unique apartments Barcelona

Unikke lejligheder i Barcelona

Skal du til den fantastiske by Barcelona, som er kendt for sin arkitektur af Antoni Gaudi, fantastiske strande og parker, fine museer og hyggelige restauranter? Hvert område i Barcelona indeholder hundredvis af steder at bo, og med hjemmesider som BARCELONA-HOME.COM bliver reservation lettere end nogensinde. Måske er du på udkig efter en unik lejlighed til at fuldende dit ophold, og ja det er muligt. Barcelona har massere af dejlige unikke lejligheder, specielle på hver deres måde. De kan have unikke vægge, dekorationer, badeværelser med mere. Læs denne artikel om unikke lejligheder i Barcelona, og find lejligheden fra dine drømme.

SPEKTAKULÆRE LEJLIGHED PÅ PLAZA ESPANYA

Fra 2000€ / MÅNED

SPECTACULAR APARTMENT AT PLAZA ESPANYA

 

Denne fantastiske unikke lejlighed er tilgængelig for månedlig leje i Sants-Montjuïc. Den rummelige stue har 70’er stil tæppe, en unik grøn indrammet plante på væggen, en overdimensioneret træudskæring af det afrikanske kontinent og 2 sorte Chesterfield-sofaer for et strejf af britisk raffinement. Lejligheden leveres med 3 spektakulære soveværelser med dobbeltsenge, en fantastisk spisestue, et stort køkken udstyret med alt hvad du skal bruge til at lave mad og 2 spa-lignende badeværelser.

Kun få skridt væk fra Plaza de España med hurtig adgang til resten af byen med metro, bus eller tog. Hovedattraktionen i dette område er Museu Nacional d’Art de Catalunya, et fantastisk punkt hvorfra man kan nyde den fantastiske udsigt over Barcelona og det magiske springvand.

Dansk Danish

KAPTAJN AMERIKAS BARCELONA LEJLIGHED

Fra 1600€ / MÅNED

CAPTAIN AMERICA'S BARCELONA APARTMENT1111

Denne smukke unikke lejlighed består af trægulve og klare hvide vægge, hvilket gør at stedet ser rummeligt ud. Indgangen til lejligheden er en korridor med mursten, der får dig til at føle dig hjemme. Det vigtigste rum i denne lejlighed er den enkle og elegante salon. Det eklektiske rums hovedfokus er den smukke lædersofa og det moderne maleri af Captain America. Det fuldt udstyrede køkken er indrettet med røde opbevaringsrum, mikrobølgeovn, køleskab, et hvidt bord og et stort vindue, der skaber et lyst miljø. Desuden har den en romantisk balkon.

Sidst men ikke mindst er lokationen fantastisk. Den ligger i Antigua Esquerra de Eixample kvarteret, 15 minutters gang fra Plaza Catalunya. Den er omgivet af forskellige banker, supermarkeder, restauranter og to hospitaler.

Dansk Danish

VIDUNDERLIG 2 VÆRELSES LEJLIGHED I BYENS CENTRUM

Fra 1750€ / MÅNED

STUNNING 2 BEDROOM APARTMENT IN THE CITY CENTRE1

Denne moderne stil lejlighed er det perfekte sted at nyde dit ophold i Barcelona. Det rummelige åbne køkken, spisestue og opholdsstue område er lyst og funktionelt, der fører op til en balkon, hvor du kan nyde din morgenkaffe under solen. Det moderne køkken er fuldt udstyret med alt hvad du behøver til lave mad under dit ophold, som også hjælper dig med at føle dig hjemme. Det har et soveværelse med mønstret klinkegulv og et soveværelse med et enestående unikt væg design.

Beliggende lige ved Avinguda Diagonal, ligger denne lejlighed i et af Barcelonas smarteste områder kun en kort gåtur fra alle designerbutikkerne og byens forretningsområde. Beliggende tæt på metroen og kun en kort gåtur fra byens centrum, er denne lejlighed den perfekte balance mellem en god beliggenhed og en fredelig nats søvn.

Dansk DanishLeder du efter at leje en lejlighed i Barcelona? Så tag et kig på vores SPECIELLE TILBUD PÅ LEJLIGHEDER over hele byen med Barcelona Home!

danishDanish

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: Barcelona-home

Barcelona-home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

where-to-stay-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top