Home / Kultur / Undevurderede museer i Barcelona
museums in Barcelona ; Barcelona-Home

Undevurderede museer i Barcelona

Du kender Barcelona og dens rangerede bedste attraktioner og museer. Du har helt sikkert hørt meget om Fundació Joan Miró og National Art Museum of Catalunya. Vi mener dog, at der er forskellige museer, gallerier, i Barcelona, der fortjener mere opmærksomhed, end de modtager. Disse attraktioner kan være underholdende og informative på samme tid, hvilket bidrager til din dejlige dag i Barcelona. Hvis din nysgerrighed er fremkaldt, så skal du læse vores artikel om de undervurderede museer i Barcelona.

En sand kunstner er ikke en, der er inspireret, men en som inspirerer andre. -Salvador Dali

Her er 3 museer, der fortjener mere opmærksomhed i Barcelona:

 

#1 Museum of Modernism Barcelona

 Museum of Modernism Barcelona; Barcelona Home

Art Nouveau er en international kunststil, der var mest populær mellem 1890 og 1910. Mere end en midlertidig tendens bidrager det catalanske nouveau til en urbanistisk, social og politisk genoplivning i Barcelona og i Katalonien. Snart vedtog de lokale myndigheder det som en officiel kunst og bestilte modernistiske byggepladser (såsom Palau de la Música Catalana og Hospitalet i Sant Pau). Du kan også se indflydelsen af denne bevægelse i design af lygter, bænke og religiøse bygninger som La Sagrada Familia.

Museet har været åbnet siden 2010 i Born, takket være lidenskaben hos et par antikke forhandlere. Selv om museet ikke er så stort, har det en varieret samling, der viser et godt overblik over forskelligheden i den kunstneriske bevægelse. Du kan f.eks. kigge på de forskellige møbler fordelt på tre værelser (Busquets, Homar og Gaudí). Med hensyn til malerierne i museet vil du indse, at den katalanske art nouveau ikke er så ensartet som de andre bevægelser (impressionisme eller kubismen). Blandt de udsatte malere kan vi især citere Ramon Casas, en ikonisk figur af den modernistiske bevægelse.

Du kan også nyde nogle skulpturer fra jugendstil. Kvinder og natur er tilbagevendende temaer i den periode. Og sidst men ikke mindst, den dekorative kunst. En af særegenhederne i modernismen er mangfoldigheden af de sektorer, hvor den viser sig. Du vil se nogle smukke eksempler på Museum of the Catalan Modernism. Intrigue af Catalonian Art Nouveau? Book din billet fra 8,5 euro hos os!

Adresse: 48 carrer de balmes
Telefom: +34 934231270
Email: [email protected]

Interesseret i at overnatte i Barcelona? Tag et kig på vores Lejligheder i Eixample!

2# The Gallery of Optical Illusions

The Gallery of Optical Illusions; Barceona-Home

Kommer du fra Rusland koncentrerer illusionsgalerierne en række malerier, der giver et 3D-indtryk. På grund af deres succes blev disse steder eksporteret ud over det russiske område, og galleriet af illusionerne i Barcelona er for øjeblikket det eneste i Europa. Åbnet siden slutningen af 2015, rummer det 70 malerier af dyr, maritime panoramaer, tegn af fiktion eller berømtheder, men også zombier og rulletrapper.

Malere i galleriet af illusionerne hylder også byen ved at repræsentere nogle katalanske symboler på væggene: Du kan fotografere dig selv foran Sagrada Familia, sætte dig ned på trapperne i Park Güell, deltage i en kamp til Camp Nou eller blande dig i en af de berømte malerier af Salvador Dalí. For at gøre dit billede til en succes, skal du følge mærket, der angiver, hvor du skal placere dig selv. Billederne på væggen viser den stilling, der skal tages for at få den bedste effekt. Bestil hos os fra 8 euro din billet til denne underholdende aktivitet at gøre med dine venner og familie.

Adresse: Museu de les Il·lusions Carrer del Pintor Fortuny, 17
Telefon: +34 934231270
Email: [email protected]

Interesseret i at overnatte i nærheden? Tag et kig på vores Lejligheder i midten af byen!

3# Gaudi exhibition center

Gaudi exhibition center; Barcelona-Home

Udstillingscentret er et projekt af Gaudi Exhibition S.L. Det er mere end 1000 m2 og samler mange genstande og dokumenter rundt om kunstnerens liv og præsenteres i fire hovedtemaer. Gaudi er den eneste arkitekt i verden med syv monumenter, der er erklæret på UNESCOs verdensarv (Park Güell, Casa Batllò, Casa Milà, Palau Güell, Sagrada Familia, Crypt of Colonia Güell og Casa Vicens).

For at understrege Gaudis geni indførte Museu Diocesà med hjælp fra forskerne fra Gaudi-instituttet og Samsungs knowhow en interaktiv udstilling! Du vil blive ledsaget under dit besøg af, en tilgængelig lydguide på fire forskellige sprog, men også; Du kan se på en introduktion i form af en 180° video, så du får en øget virkelighedsoplevelse. Glem ikke at udnytte hologrammerne, tabletterne og mobilapplikationen til din rådighed for at afslutte dit besøg. Oplev Gaudis arbejde og bestil gennem os fra 12,00 euro!

Adresse:  Pla de la Seu, 7
Telefon:  +34 934231270

Interesseret i at bo i nærheden? Tjek vores lejligheder i Barri Gotic!

Museernes placeringer

button2 (1)button1

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

culture-da sightseeing-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top