Home / Aktiviteter / Afslapning i Byen: Top 8 Spa steder i Barcelona
Spas

Afslapning i Byen: Top 8 Spa steder i Barcelona

Barcelona er en travl by, og mængden af mennesker, aktiviteter og muligheder kan køre dig ned. Frygt ej! Barcelona er også den perfekte by til afslapning. Fra strande til at strække ud ved poolen er spa i Barcelona garanteret til at blæse tankerne omkuld. Så tag et tip fra Carrie Bradshaw og pigerne og nyd en dag med afslapning.

Rituels d’Orient

Rituels d’Orient er en anden østlig himmel baseret på marokkanske og tyrkiske bade og tilbyder en række bassiner med progressive temperaturer og fugtighed. De tyrkiske bades damp hjælper med at åbne porerne i huden, så giftstofferne kan undslippe og forbereder dit ansigt og krop til hudrensning. Denne smukke spa vil efterlade dig med følelsen som en prinsesse (eller en prins).

Rituels d'Orient Barcelona

SpaciOmm

SpaciOmm, der ligger på Hotel Omm, tilbyder uendelige faciliteter til afslapning. Deres 30-Euro Vand-kredsløb – herunder en tyrkisk sauna, hydromassage, afslapnings senge og flere faciliteter – er bygget til at supplere deres terapier og vække huden for at få mest muligt ud af din massagebehandling. Vælg mellem en massage eller en ansigtsbehandling for at følge op på vandkredsløbet og slutte i det afslappende rum med gravitationssengene ledsaget af chromoterapi. Hvis du har lyst, kan du endda prøve en gratis tredive minutters Pilates session for at få din krop helt afslappet (aftale påkrævet).

spaciomm-hotel-omm-2

Aqua Urban Spa

Aqua Urban Spa er kendt som en af de bedste urban spaer i centrum af Barcelona og tilbyder dig et team af fagfolk, som er eksperter i, hvordan vand kan bruges til at helbrede kroppen. Spabadet er indrettet for at sikre, at du finder fred, ligevægt og ro. Deres motto er “Ligevægt er en livsstil”, og deres team af specialister vil gøre deres bedste for at sikre dig denne ro. Med en meget komplet menu med mere end 20 behandlinger at vælge imellem, er Aqua Urban Spa altid klar til at tilbyde dig en eksklusiv oplevelse.

Aqua Urban Spa

Skippers

Skippers Spa hører til Barcelona Pullman Skippers Hotel, der er fuldt udstyret med to behandlingsrum, spa- og dampbad, sauna, cyklon og aromaterapi, isfonte og et fitnessrum. Deres omfattende udvalg af behandlinger vil tilfredsstille dig. Personligt ser jeg frem til deres Detox behandling af grøn ler, Malachit Balsam, Grapefrugt og Orange olie, der efterlader din hud ren og lækker. Desuden tilbyder hydromassage poolen dig udsigt over Montjuïc!

skipper fit and spa

Metropolitan Sagrada Familia

Primært en high-end fitness klub, Metropolitan Sagrada Familia er også hjemsted for Spa Balneario, der tilbyder dig flere professionelle tjenester, herunder manicure, pedicure, massage og ansigtsbehandlinger. Sammen med disse finder du også saunaer, tyrkiske bade, kaskader, boblebade og mange flere afslappende pools, så du kan hoppe i. Deres hjemmeside tilbyder en anbefaling af, hvordan man bruger deres bade afhængigt af dit mål: afslapning, toning eller wellness.

metropolitan spa

Natural Spa Hotel Fira Congress

Har du en udmattende dag? Tag et skridt ud af dit travle liv og tag til midten af ingensteds, hvor du finder Hotel Fira Congress. Dette nye luksus spa ligger i nærheden af Montjuïc, og med sine moderne faciliteter er du forpligtet til at have en stressfri dag. Indgangen til deres hydrocenter er gratis, når du tager en af deres stærkt anbefalede behandlinger!

Natural Spa Hotel Fira Congress

The Royal Club Fitness

Vær royal for en eftermiddag og gå over til The Royal Fitness Club. Beliggende i det prestigefyldte Rey Juan Carols I Hotel, er dette rummelige og luksuriøse spa garanteret at lette dig af med al din stress. Fuldt udstyret med sauna, caldarium, kolde og varme swimmingpools, dampbad og trykbrusere, har dette spa mulighed for at gøre alle dine rolige drømme til virkelighed. Indretningen dateres tilbage til de romerske offentlige bade og deres pools er vært for middelhavs-stemningen. Komplimenter din spa dag med en massage eller en tur til deres gym!

image (1)

Hvis du godt kan lide vand og den afslapning pools giver dig lov til at have, så burde du tage et kig på vores udvalg af lejligheder med pool.

Overnatning Barcelona

Se alle

Photo Credit: lucasfoxbcn

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

activities-sv-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top