Home / Kultur / Textile and Clothing Museum Barcelona
Feature

Textile and Clothing Museum Barcelona

Barcelona er en fantastisk destination for shopping, man kan shoppe lige så meget man vil her! For dem der ønsker en pause fra indkøbene, men ikke fra fashion er Textile and Clothing Museum Barcelona lige hvor man skal hen! Det er en fantastisk museum for dem som elsker mode, og for dem der studerer det. Barcelona, lige hvor man skal hen! Det er en fantastisk museum for dem som elsker mode, og for dem der studerer det.

Find overnatning nu!

Dette museum er på nuværende tidspunkt beliggende ved Placa de les Glories Catalanes, og museet i sig selv består af fascinerende stykker af tøj og smykker. Alle stykker kan dateres tilbage til 1550, med fantastiske beskrivelser om hvordan moden skiftede over de forskellige århundreder. Udstillingen tilbyder interessante indblik til udviklingen af mode trends og stile, og hvordan nogle af dem bliver brugt igen dagen i dag.

Museet indeholder mange permanente sider som inkluderer; smykker, gobeliner og tøj. Man kan også se et par enkelte permanente udstillinger som den seneste der hedder: Dressing the body. Denne interessante udstilling viser dig hvordan hvad man bærer kan ændres ens image. Museet er altid en fornøjelse at besøge, da der altid er nye udstillinger, som vil fange din interesse og give en bedre forståelse af modeverden. Efterfølgende kan man tjekke de mange shoppe områder og centre i byen. Der er også et åbent shoppecenter: Les Glories shoppecenter.

Oplysninger

Adresse: Disseny Hub Barcelona, Plaça de les Glòries, 37-38 08018 Barcelona.

Transport: Med Metro – Linje 1 Glòries (Àlaba gade) | Med Bus – Linjer 7, 92, 192, H12 | Med tog- Trambesós T5, T6 – La Farinera | Med cykel – Bicing station, Av. Meridiana – Glòries subway

Åbningstider til Textile og Clothing Museum Barcelona:

Tirsdag – fredag : 10 – 19
Lørdag, søndag and helligdage: 11- 20
Lukket om manden, December d. 25 og 26  Januar d. 1 og 6 . Maj d. 1. Juni d. 24.

Hvis du mangler hjælp til at finde den ideelle lejlighed i Barcelona, så kan Barcelona-Home tilbyde gode og komfortable lejligheder.

 

 

Overnatning i Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

culture-da museums-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top