Home / Kultur / Mad og drikke / Roligt skat, jeg kan godt lide det roligt!
slow-bar-955x508

Roligt skat, jeg kan godt lide det roligt!

Slow Club Barcelona

Slow Club Barcelona er et intimt og åbent mødested. Den består af en cocktailbar, en klub og et privat rum til workshops, smagsoplevelser og arrangementer for enkeltpersoner eller virksomheder. Slow er beliggende i centrum af Eixample kvarteret og det har to etager og tre værelser. Men det er mere end en normal cocktailbar eller en klub. Det er et sted, hvor personalet tager sig af alle detaljer for at skabe den perfekte atmosfære. Alt handler om at skulle være behageligt og … at tage det roligt!

slow club barcelona (1)

Lokalet består af cocktailrummet, klubben på første sal kaldt Boîte og et rum der hedder Candy Box til private arrangementer. I dem alle kan du nyde perfekt service og en utrolig atmosfære.

Cocktail værelset med en kombination af rød og violet dekoration er designet i stil med de tidligere klubber i den gyldne tidsalder af cocktails i New York. Et klassisk udseende, intimt og raffineret. Her kan du nyde ekstraordinære cocktails mens du sidder i baren eller i behagelige sofaer, ved et bord eller på puffer. Det eksklusive lydsystem i klubben Boîte tager dig ind i de elektroniske slag fra house, disco og funk til indie og electro pop. LED-loftet skaber en farverig atmosfære og det perfekte sted for unikke fester. Derudover kan du nyde live koncerter fra forskellige bands som Joana Serrat og Cala.
Candy Box er et privat værelse med egen bar, ideel til små middage og til cocktails med mere privatliv. Desuden indeholder den en projektor og en skærm til at vise billeder eller præsentationer. Dette værelse er ideelt til workshops, smagsoplevelser og træningssessioner.

Smagninger og workshops

Tasting

Vil du blive ekspert og lære alt om forskellige mærker, smage, sorter og kombinationer? Deltag i en af smagningerne af gin, rum, whisky, vodka, tequila … mm.!
Indholdet af prøvesmagningen er sammenligning af destillater, historien, tilgængelige cocktails med disse destillater og også madlavning. Smagningen tager 2 timer, og du får en elektronisk deltagelsesattest efter afslutningen af sessionen.

I workshoppen vil du lære at forberede flere cocktails sammen med lidt historie og alle de nødvendige glasvarer og redskaber til forberedelse og service. I værkstedet kan du forberede 3 cocktails og drikke og dele dem alle sammen! Varigheden af værkstedet er 2 timer med de berømte bartendere Francesc Bretau og Francesc Galera.

Med Slow har du chancen for at blive en professionel bartender ved at deltage i cocktailkurset med Francesc Bretau. Kurset har en varighed på 40 timer og vil være hver torsdag aften fra 5. oktober til 7. november. I øjeblikket afholdes kurset kun på spansk. Det er opdelt i to dele – to timers teori og derefter to timers praktisk arbejde. Klasserne er fra kl. 19.45 til kl. 23.45. Prisen for kurset er 495 €. Hvis du vil deltage, book din plads nu!

Events

SLOWBarcelona_Candybox2

Slow kan opfylde alle dine behov og ønsker til din personlige begivenhed. De tager sig af alle detaljer, og du vil ikke gå glip af noget. Kvaliteten af tjenesten er baseret på deres erfaring, og elegance og eksklusivitet er en af deres største kvaliteter. De lytter omhyggeligt til deres kunder for at analysere deres behov og tilpasse begivenhederne.

Arrangementer er mulige for såvel enkeltpersoner som virksomheder. Fødselsdage, bryllupper, bachelorfester og møder kan afholdes i Candy Box i Slow Barcelona. De tilbyder Catering, DJ’er, levende musik og specifik dekoration afhængigt af kundernes ønsker.
Desuden er produktpræsentationer, selskabsmøder, incitament eller corporate events mulige. Tjenesten er den samme som til private fester.

Adresse: Carrer de París 186 
Åbningstider: Mandag-Torsdsag 19.00-5.00, Fredag-Lørdag 19.00-6:00
Søndag- Lukket
Telefon: +34 933 681 455
Hjemmeside: SlowBarcelona, SlowFactory, SlowEvents

danishDanish

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

eating-drinking-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top