Home / Costa Brava - Spaniens sydkyst / Skræddersyede autentiske ture på dansk i Barcelona
_DSC1043

Skræddersyede autentiske ture på dansk i Barcelona

Skal du til skønne Barcelona, som er fyldt med spændende seværdigheder, arkitektur og natur? Så er der nu en ny fantastisk mulighed, hvor det nu er muligt at få vist Barcelona på dansk! Udover fordelen med at turene er på dansk, får du også muligheden for at se det mere lokale autentiske Catalonien både indenfor uopdagede perler, unikke steder og lokale produkter. Barcelona og mere giver dig nu denne mulighed, hvor du både kan tage på de allerede udvalgte ture, og ellers skræddersy dine egne!

_DSC6375

Med i Barcelona og meres filosofi er at tilbyde ture for maksimum 10 personer, og ønsker udelukkende små grupper. Turene er ideelle for par, familier, grupper af venner og små virksomheder. Man bestemmer selv sammensætningen af gruppen, da de ikke samler forskellige grupper på samme tur.

Barcelona og mere vil gerne tilbyde dig en personlig oplevelse, opfylde dine behov og sikre, at du nyder turen til fulde med den/dem, du ønsker.

Se nedenunder et udvalg af deres spændende guidede ture:

mosaico-actividades (1)

Barcelona og mere vil gerne vise dig unikke steder, som er langt væk fra de traditionelle turistruter. De vil sikre sig, at du oplever det autentiske Catalonien som en lokal. Derudover vil de vise dig uopdagede perler, som er svære at komme til og kende, hvis ikke man er lokal.

De vil også tilbyde dig gastronomiske oplevelser, som de selv nyder godt af, men uden at fokusere på restaurantens indretning.

Barcelona og mere fokuserer udelukkende på madens kvalitet. Ofte bliver den bedste mad serveret på en lille fiskerestaurant, hvor kun indbyggerne fra landsbyen kommer. Og det er dér, at de vil tage dig med til. Barcelona og mere tilbyder kvalitets- og autentiske oplevelser over alt andet.

Du kan komme på opdagelse på en af deres ture i specifikke måneder om året, fordi de vil sikre sig, at du nyder turen og får mest udbytte ud af den. Barcelona og mere tilpasser hver enkel af turene til årstiden og tager følgende med i overvejelserne: klimaet, antallet af solskinstimer, ekstremt høje temperaturer og at undgå menneskemængder.

Barcelona og mere

Har du fået lyst til at tage på opdagelse med Barcelona og mere? Så skynd dig at tage et kig på Barcelona og meres hjemmeside, og bestil din næste spændende tur!

Ved spørgsmål send dem en e-mail

 

danishDanish

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: Barcelona-home

Barcelona-home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

Overnatning Costa Brava


Scroll To Top