Home / Om Barcelona / Hvor man kan bo / Sitges Carnival Lejligheder
Sitges Carnival Apartments

Sitges Carnival Lejligheder

Carnival fejres over hele verden som den sidste chance for at forkæle før fasten. Et af de mest populære rejsemål i Spanien for at fejre det er Sitges, som er en by beliggende ca. 30 km syd for Barcelona. Sitges Carnival, er kendt som en af de hotteste begivenheder på året, og vil vare fra 2. februar til 10. februar 2016 med en lang liste over parader og fester, der finder sted på hver karnevalsdag. Begivenhederne indeholder farverige lineups, skræddersyede festfolk, street performers, live bands og kostume konkurrencer, der kulminerer i to store parader (“Debauchery Parade” søndag den 7. februar og “Extermination Parade” tirsdag den 9. februar). Og da Sitges er en af de mest populære homoseksuelle destinationer i Europa, organiserer byen også en Gay Carnival omkring denne tid. Deltag i festen! Her er en liste over vores foretrukne Sitges Carnival Apartments.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments [email protected]

MODERNE LEJLIGHED TIL LEJE I SITGES

Fra 101€ / NAT
Fra 1680€ / MÅNED

Sitges Carnival Apartments

En af vores foretrukne Sitges Carnival Lejligheder er denne fantastiske 1 værelses indkvartering i Sitges, perfekt til et par eller to venner, der besøger byen til karnevalet i februar. Den høje stue er indrettet med en behagelig grå hjørnesofa og lyst rødt sofabord sammen med et spisebord til fire. Det solrige rum er kendetegnet ved masser af vinduer og gulv til loft skydedøre, der fører til en 8 m2 privat terrasse med fantastisk udsigt over Middelhavet og byen. Denne lejlighed ligger på 7. etage og tilbyder et fugleperspektiv over nogle af festivalens mest visuelt imponerende arrangementer. Soveværelset har en stor dobbeltseng og er indrettet med et elegant farveskema af grå, sort og hvid. Der er også en enkelt sovesofa til rådighed til en ekstra gæst.

Lejligheden ligger i byens centrum, omend i et mere stille boligområde. Kun få minutter væk finder du flere berømte turistattraktioner, herunder Museu Romantic Can Llopis, Iglesia de San Bartolomé og Santa Tecla og stranden Platja de Sant Sebastia. Under karnevalet vil du være tæt på både Debauchery Parade (foregår søndag den 7. februar) og lige så sjov Extermination Parade (tirsdag den 9. februar).

Licens: HUTB-006125

buttoms

ATTIC MED TO TERRASSER I HJERTET AF SITGES

Fra 101€ / NAT

Sitges Carnival Apartments

For et fantastisk tilflugtssted til Sitges i løbet af Sitges Carnival 2016, anbefaler vi denne bløde loftslejlighed i hjertet af byens kulturelle centrum. Interiøret leveres med nautisk stil med elementer som bådmalerier, letfarvede eller hvidkalkede træ- og kurvestole, blandet med moderne elegance, og et syn der giver ekko til Middelhavets kyst. Denne indkvartering i Sitges er udstyret med 2 soveværelser, et soveværelse med en dobbeltseng perfekt til et par og et farverigt og meget pænt dekoreret andet soveværelse med to enkeltsenge. Lejligheden er perfekt til en familie eller en gruppe venner at dele. Højdepunktet i dette hjem er dog adgang til to private terrasser med fantastisk udsigt over byen, havet og den travle gade nedenfor. En af disse terrasser har et smukt hvidt bord, perfekt til at nyde et måltid, mens du ser fyrværkeri gå ud over hele byen.

Denne ferielejlighed i Sitges ligger mellem Museu Romantic Can Llopis og Iglesia de San Bartolomé og Santa Tecla, hvor mange af de vigtigste begivenheder af festivalen finder sted. Det er også lige midt i de to populære parader, der vil ske i den uge. I denne region finder du flere vidunderlige gader fyldt med butikker, barer og restauranter, der serverer fantastisk skaldyr og traditionelle tapas.

Licens: HUTB-013701

buttoms

STOR 3 VÆRELSES LEJLIGHED I SITGES

Fra 208€ / NAT

Sitges Carnival Apartments

Hvis du besøger Sitges med en gruppe venner til karnevalet, anbefaler vi denne rummelige 3-værelses, som en af vores foretrukne Sitges Carnival Lejligheder. Soveværelserne er udstyret med komfortable senge, skabe til opbevaring og adgang til altaner med udsigt over gaden nedenfor. Du vil dele to enorme badeværelser, hvoraf det ene kommer med et hydromassage badekar, der er perfekt til at slappe af efter en lang dag med sightseeing. Det fælles område er indrettet til et opholdsstue med komfortable sofaer og et fladskærms-tv, en solrig spiseplads overfor en balkon og et fuldt udstyret køkken til madlavning til en god middag med venner, før de går ud for at nyde karnevals efterpartier.

Lejligheden ligger i selve centrum, nær Placa del Pu Vedre og Casa Bartomeu Carbonell. Det er i dette område, at mange af karnevalets vigtigste begivenheder finder sted, under festen. Du vil også være kun få minutter fra togstationen i Sitges, med hurtig adgang til Barcelona. Hvorfor ikke hoppe på et tog til en dagstur til den catalanske hovedstad for at se, hvordan karnevalet er der sammenligner med Sitges? Eller måske overnatte i byen ved at bestille et af vores Barcelona overnatningssteder.

Licens: HUTB-006524

buttoms

Leder du efter at leje en lejlighed i Barcelona? Så tjek vores specielle tilbud på lejligheder over hele byen med Barcelona Home!

Overnatning Barcelona


view more apartmentsCaptura de pantalla 2016-01-20 a las 10.40.43

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments [email protected]

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

where-to-stay-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top