Home / Om Barcelona / Nabolag / Sarria-Sant Gervasi kvarteret
Sarria-Sant Gervasi Neighbourhood (4)

Sarria-Sant Gervasi kvarteret

Sarria-Sant Gervasi var den sidste uafhængige landsby, som blev tilsluttet til Barcelona, i 1921. Dette kan forklare, hvorfor Sarrià-Sant Gervasi stadig har denne “landsby følelse” i atmosfæren, med dens charme og personlighed, der ikke kan findes andre steder i Barcelona. I og med at dette ligger højere oppe en andre steder i byen, så findes der fantastiske udsigter fra mange lejligheder her i Barcelona. Sarrià-Sant Gervasi har altid været en af de mest velhavende distrikter i Barcelona og det er noget borgerne altid har været stolt af og med glæde har vist til omverdenen. Sarrià-Sant Gervasi mest berømte seværdighed er den berygtede Tibidabo, den højeste tinde af Collserola bjergene, som er hjemsted for Tibidabo forlystelsespark, Sagrat Cor kirke og tv-tårnet, som var designet af den britiske arkitekt Sir Norman Foster.


Seværdigheder i Sarrià-Sant Gervasi

Sarrià-Sant Gervasi er meget smuk, hvilket skyldes at det altid har været hjem til de velstående klasser af Barcelona. Det betyder, at mange af de bygninger og gader er meget godt vedligeholdt, og du kan også finde nogle eksempler på den berømte modernista arkitektur her, ligesom i Casa Bellesguard som blev designet af Gaudí.

Den største af seværdighederne i Sarrià-Sant Gervasi er dog Tibidabo, det højeste punkt på Collserola bjergene. På toppen af bjerget finder du Tibidabo forlystelsespark, placeret i en højde på 512 meter over havets overflade, kirken Sagrat Cor og den ikoniske tv-tårn tegnet af den britiske arkitekt Sir Norman Foster. Herfra kan du få den mest fantastiske udsigt over Barcelona fra den ene side og af Collserola sletterne på den anden.


Restauranter i Sarrià-Sant Gervasi

Et godt sted at spise i Sarria-Sant Gervasi er “Moroni” restaurant. Her kan du god mad når som helst på dagen, om det det end er morgenmad, frokost, middag eller en snack og mellemmåltid. Fødevarerne er enkle, men gode, hovedsageligt fra Middelhavet og rimeligt prissat.


Drinks & clubs i Sarrià-Sant Gervasi

Sarrià-Sant Gervasi har et stort udvalg af barer og klubber, og det er næsten umuligt at pege noget helt specielt ud. Hvis du gerne vil prøve en traditionel Jazzroom, så skal du finde vej til La Cova del Drac på Carrer Vallmajor. To andre store klubber at nævne, er Luz de Gaz og Sala B, som ligger lige ved siden af hinanden på Muntaner. Klubberne er meget ens, den største forskel er den 10-årige aldersforskel med de yngre publikum i Sala B.


Shopping i Sarrià-Sant Gervasi

Sarria-Sant Gervasi har masser af små, charmerende butikker, men det mangler egentlige shopping gader eller indkøbscentre. Hvis du har en svaghed for shopping, så skal du tage metro til Sant Andreu og besøge La Maquinista  storcenter med 230 butikker, da det vil helt sikkert være i stand til at tilfredsstille selv den største shopping trang!

 

Are you looking for a great accommodation in Barcelona? Look no further, we have what’s right for you!

screen map apartments 4 stars

button1 button2-1

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

neighbourhoods-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top