Home / Om Barcelona / Nabolag / Sarria Barcelona kvarter
Sarria in Sarrià-Sant Gervasi, Barcelona

Sarria Barcelona kvarter

Sarria Barcelona er en del af Sarriá Sant-Gervasi distriktet og er et af de mest velstående kvarterer i Barcelona. Der er en afslappet og rolig atmosfære, med åbne pladser, smukke bygninger og traditionelle butikker.

 

 

Sarria var en af de sidste byer, som blev en del af Barcelona, og har i dag stadig færten af en landsby. Der er mange butikker, som kan dateres tilbage til det 19’ende århundrede, hvor man kan finde traditionelt arkitektur blandet med moderne kreationer, som skaber en unik karakter i forhold til resten af byen.

Området er perfekt for dem der elsker mad. Markedet har de mest originale varer, samt en charmerende karakter, hvor lokale gerne kommer for at socialisere imens de handler. Der er mange bagere, og en af de bedste er Foix patisserie på Placa de Sarriá. Pladsen ved Sarria er kendt for sit antikke marked om tirsdagen, Sardana om søndagen og sine julemarkeder. Der er også en chokolade fabrik, som ligger ved Carrer Major de Sarriá, som har alle slags delikatesser. Man vil aldrig være sulten når man går rundt i Sarria Barcelona.

I Sarriá-Sant Gervasi området, finder man også andre seværdigheder som Tibidabo bjerget, og det sjove CosmoCaixa museum. Sarria Barcelona tilbyder en rolig pause fra byens centrum, og giver følelsen af at man er i en catalansk landsby, uden at forlade byens centrum.

Transport til Sarria Barcelona

FGC: L6 (metro station Sarrià, Reina Elisenda)

 


Se større kort

 

 

Overnatning i Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

neighbourhoods-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top