Home / Om Barcelona / Hvor man kan bo / Romantiske lejligheder i Barcelona
p19kfiv29a47j1td118r1c5n1vp35

Romantiske lejligheder i Barcelona

Planlægger du at besøge Barcelona med din partner til en romantisk ferie? Så behøves du ikke lede længere! Vi vil gerne vise dig nogle af vores foretrukne romantiske lejligheder i Barcelona, hvor du og din partner kan nyde god kvalitetstid. Hvis du vil imponere din partner under dit romantiske ophold i Barcelona, er disse lejligheder uden tvivl de bedste muligheder!

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments [email protected]

HYGGELIG OG ROMANTISK LEJLIGHED I CIUTAT VELLA

Fra 4950/MÅNED

p1aklshpnckbh179mfgu10501aqc4

Denne hyggelige lejlighed på 45m2 er perfekt til en romantisk mini-ferie takket være sine mørke trægulve, dramatisk eksponeret stenmur, charmerende sort og røde farvemønster og komfortable møbler, hvor du og din partner kan slappe af efter en lang dag.

Lejligheden ligger på en stille gade i det gamle centrum af Barcelona, som er kendt for sine fantastiske restauranter, barer, vintagebutikker og antikvitetsforretninger. Vi anbefaler en tur på Rambla del Raval, efterfulgt af en god middag på Suculent restaurant, som er perfekt til et romantisk måltid til to. Lejligheden ligger også kun en kort gåtur fra La Boqueria, det mest berømte marked i byen, hvor du finder alle de friske ingredienser, der er nødvendige for at forberede et fantastisk måltid derhjemme.

Dansk Danish

ROMANTISK LEJLIGHED I EIXAMPLE

Fra 168€/NAT

Fra 2500€/MÅNED

p1avjqag6adfa1uh31ar8l31126la

Denne smukke lejlighed på 50m2 tilbyder den bedste kombination af komfort og luksus, hvilket skaber en romantisk atmosfære for dig og din partner. Den lyse og rummelige stue er omhyggeligt indrettet med moderne mørke møbler, der passer perfekt til trægulvet og vinduerne. Det store soveværelse er kendetegnet ved sine lyse hvide vægge og elegante stil, og det er perfekt til en afslappende aften.

Lejligheden ligger lige i hjertet af Barcelona: Eixample, en hyggelig lille verden, der tilbyder noget for enhver smag. For kunstelskere er der masser af gallerier og museer. For foodies er der mere end nok af gastronomiske perler spredt rundt i hele Eixample, hvor du og din partner kan nyde et vidunderligt måltid.

 

Licens: HUTB-010062

Dansk Danish

COSMOPOLITAN LEJLIGHEDER, BARCELONA

Fra 101€/NAT

Fra 1900€/MÅNED

p19kfiv29a9an1doc1efk16ut1l7m8

Led ikke længere efter en uforglemmelig tur for dig og din partner! Denne charmerende studio på 27m2 i nordisk stil, dekoreret i varme farver og med masser af naturligt lys er perfekt til par, der ønsker at bo på et indbydende og romantisk sted.

Det er beliggende i det mest boheme og kosmopolitiske kvarter i Barcelona: El Born. I løbet af dagen kan du og din partner slentre rundt i distriktet, nyde de små vintage forretninger og boutiques eller besøge Santa Maria kirken og Picasso-museet. Om aftenen kan du nyde et lækkert måltid på flere restauranter som Sagardi, efterfulgt af en fancy drink i en af de mange barer og terrasser som Xampanyet eller Copetin.

Licens: HUTB-002182

Dansk Danish

Map (1)

danishDanish

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: Barcelona-home

Barcelona-home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

where-to-stay-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top