Home / Om Barcelona / Hvor man kan bo / Romantiske lejligheder i Barcelona
Romantic apartments for rent in Barcelona

Romantiske lejligheder i Barcelona

Er du ved at planlægge en romantisk get away til vidunderlige og charmerende Barcelona, som en overraskelse for en helt speciel i dit liv?

Er der en stor mærkedag på vej og vil gøre denne specielle dag mindeværdig på altid? Skal du bruge en speciel lejlighed til at fortælle din gode ven at du faktisk elsker ham/hende og ønsker at i skal være mere end venner?

Hvad end der ligger bag dit ønske om at arrangere en romantisk ferie til Barcelona, så har Barcelona-Home.com din romantiske boligløsning, der dækker lige dine romantiske behov! Flere af vores boliger ligger i centrum af smukke og charmerende Barcelona, Europas kærligheds hovedstad, alle i omgivelser der er passende for en romantisk ferie. Dette betyder at der i området vil være dejlige parker, romantiske restauranter og hyggelige barer samt alt andet du kunne ønske på en romantisk ferie i Barcelona.

 

Romantik i Barcelona

Barcelona har for længst overtaget pladsen som Europas kærligheds hovedstad fra Paris på grund af byens fantastiske charme, mangfoldighed, mange restauranter der kan tilfredsstille selv den mest kræsne, utrolige beliggenhed i smukke Catalunya med middelhavet på den ene side og bjerge på den anden, endeløse romantiske destinationer og parker samt utrolige samlinger af flotte og historiske bygninger. Barcelona har det hele! Uanset hvor gammel du er, hvor meget dit budget er på, om du prøver at vinde nogens hjerte, eller vil puste liv i et gammelt forhold, måske fejre et langt og succesfuldt forhold eller vil have en romantisk weekend med en helt speciel, så er Barcelona stedet!

 

Ekstra services

Barcelona-Home.com kan dog meget mere end at hjælpe dig med at finde et sted at bo. Udover udlejning af lejligheder tilbyder vi en masse ekstra services med alt lige fra mad til døren til limousine service.
Vil du virkelig imponere? Forestil at dig, at du og din elskede bliver samlet op i lufthavnen af en limousine med privat chauffør.

Vil du gerne have en stille og rolig middag med din udkårne, uden påtrængende tjenere, larmende gæster og irriterende plastikrose sælgere? Så lad os arrangere en romantisk gourmet middag som du og din udkårne kan nyde i ro og mag hjemme i jeres lejede lejlighed i Barcelona.

Vil du dele Barcelonas magi med en helt speciel? Så tag på en romantisk sightseeing bustour og oplev alt hvad Barcelona har at byde på sammen.

Vil du rigtig forkæle din udkårne? Hvorfor så ikke invitere ham eller hende på en fantastisk spa dag med alt inkluderet? Hos Barcelona-Home.com vil vi gøre alt for at imødekomme alle dine ønsker!

 

Are you looking for a great accommodation in Barcelona? Look no further, we have what’s right for you!

screen map apartments 4 stars

button1 button2-1

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

where-to-stay-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top