Home / Service i Barcelona / PortAventura
PortAventura

PortAventura

PortAventura er en temapark, som er lokaliseret i Salou, Tarragona i Spanien i Costa Daurada sydvest fra Barcelona. Her vil man være omringet af strande, landskaber, og monumenter man kan nyde. PortAventura indeholder to parker og fire forskellige temahoteller, det er derfor en ideel rejsedestination for familier.

Find overnatning nu!

 

PortAventura har over seks verdenstemaer inklusiv en Akvatisk Park, med luksus hoteller, der vil give dig en rejse du aldrig vil glemme. Denne fantastiske tur gennem verden inkluderer steder som; Kina, Polynesien, Mexico, Vesten, Middelhavet og SesamoAventura.

Historie:

Stedet blev etableret og senere udvidet af et spansk Consortium og Anheuser -Busch ( BEC -Busch Entertainment Corporation) hvor Tussauds Group overtog de ​​spanske partnere, som investorer da nogle af dem forlod stedet og nye kom til. De udviklede derfor stedet fuldt, og blev de nye operatører.

I 1997 kom de fleste af aktierne fra Universial og parken blev navngivet “Universal PortAventura” i stedet. i år 2000 kom to nye hoteller og en vandpark til (Costa Caribe) dette blev også navngivet “Universal Mediterranea.”

I 2004 solgte Universal deres aktier til PortAventura, som på dette tidspunkt var ejet af den spanke bank La Caixa, og i 2005 blevet Universal navnet fjernet og virksomheden hed igen PortAventura.

De fem områder i parken er baseret på den historiske civilisation, og den sidste på Sesame Street blev åbent i 2011.

The Mediterrania

The Mediterranean giver dig en varm velkomst til PortAventura, da dette er hovedindgangen omkring de tre forlystelser, selvom der stadig er mange butikker og restauranter. Ved ankomsten vil du  ikke kun opleve nogle af de mest fantastiske forlystelser, men også den uforglemmelige magiske underholdning.  

Hovedattraktionen ved dette område er “The Furios Baco,” hvilket er en accelerator rutsjebane med bevingede sæder der med en hastighed på 135 km/t er den hurtigste rutsjebane i Europa. En anden forlystelse i parken er “the Estacio Del Nord,” hvilket er en af de tre stationer på PortAventura turen. Sidst men ikke mindst finder man “Port de la Drassana” en af de bådture som tager gæsterne fra dette område, til det kinesiske område.

Ved “The Mediterrania” kan man opleve en Halloween parade, hvor hele parken er klædt i sort og lilla, der er fyldt med forskellige karakterer, som er skjult i forskellige kostumer og bliver  transporet rundt i eksempelvis; en hestevogn, en kiste, i et græskar, på en cykel eller et fly. Der er naturligvis også en meget skræmmende dæmon.

Så hvis du er i Barcelona under Halloween perioden, og overnatter tæt på dette sted, skal du ikke gå glip af denne oplevelse.

Vesten

Her kan man opleve det sjove og eventyrlystne tema, Det Vilde Vesten. Dette sted har mange vestlige bygninger og skulpturer: Der er mere end ni attraktioner, som gør at denne park er den største af dem alle.

Nogle af attraktionerne indeholder en ‘Vilde Vesten’ version af tekopper og radiobiler. Der er forlystelser som “stampida” et ræs mellem to flokke af bøfler, kendt som den 3. største rutsjebane i parken. En anden er kaldt “the grand canyon’s rapids.” Dette er et hvidt karbad /tømmerflåde, med vandkanoner, som giver gæsterne mulighed for at sprøjte vand på hinanden.

Mexico

Dette er udelukkende det pre colombianske Mexico. Her er der templer, statuer, tæt vegetation af gamle ruiner og en stor pyramide der er Entranceto Gran Teatro Maya , den største show zone af parken.

En af attraktioner i dette område er “The Hurakan Condor.” Dette er et tårn med en elevator, som giver et stort overblik af parken, før man sendes af fritfald til slutningen af turen. Denne forlystelse er også begtragtet for at være en af de højeste i verden med sine 330 ft. Her kan man også nyde den mexicanske mad på de forskellige restauranter, hvor der under maden vil være et show med sang og dans til mexicanske rytmer.

Polynesien

Dette område er lidt mere afslappet med mere stille forlysteler, og er i rolige omgivelser som palmer, buske og planter. Det er en af de mindste områder, og tilbyder to shows og meget få attraktioner. En af hovedforlystelserne er “The Tutuski Splash,” som er en vandrutsjebane ved en vulkan i udbrud.

Kina

Dette er det største område i temaparken. Her kan man få en kinesisk buffet, der hedder Marco Polo, med mange forskellige retter at vælge imellem. Størstedelen her er designet som den kinesiske mur. 
Den mest udfordrende forlystelse i PortAventura er Drage Khan, som er den mest ikoniske forlystelse..

SesamoAventura

Dette sted er meget børnevenligt, og her kan man prøve 11 forskellige forlystelser. Der er mange udklædte mennesker som børnene kan møde. Heriblandt Bert og Ernie, som vil glæde børnene.

PortAventura tiltrækker mere end fire millioner mennesker hvert år, hvilket gør denne temapark till den mest besøgte i Spanien. Ydermere er PortAventura den 6. mest besøgte park i Europa. Der er to lufthavne 30 min. fra stedet inklusiv Reus lufthavn.

 

Overnatning Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

service-i-barcelona-da sports-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top