Home / Bedste steder / 5 fantastiske pinchos barer i Barcelona
Tapas3

5 fantastiske pinchos barer i Barcelona

Når du går igennem BARCELONAS gader bliver du overalt mødt af fantastiske pladser, museer og smukke bygninger. Du vil dog også støde på de livlige men særdeles hyggelige pinchos barer.

Pinchos er små stykker brød med forskellige toppings, som bliver serveret fantasifuldt og farverigt på en bardisk. Det stopper dog ikke ved det indbydende udseende, for pinchos smager ganske enkelt forrygende! Den største forskel på pinchos og tapas er, at brødet og de forskellige toppings på en pincho bliver holdt sammen af små spid. Det er netop også det, som ”pincho” betyder på dansk (pinchar: at spidde). På traditionelle restauranter skal du betale for det antal spid, som ligger på din tallerken, når du er færdig med at spise. Som med tapas er et måltid pinchos allerbedst med en god øl eller et glas vin eller Cava.

Pinchos stammer fra det nordlige Spanien, og du kan nemt finde en restaurent i Barcelona, som serverer pinchos. Det er dog ikke alle steder, du både finder mad af høj kvalitet, god atmosfære og god service. For at hjælpe dig på vej har vi lavet en liste over de 5 pinchos barer i Barcelona, som vi vil anbefale. Vi vil nemlig gerne sørge for, at du får den bedste mad og de bedste oplevelser på din TUR TIL BARCELONA.

# Maitea

Vores første anbefaling er Maitea, som imponerer med en meget catalansk atmosfære og et stort udvalg af pinchos. Her er mange mennesker om aftenen, men atmosfæren er god og serviceniveauet højt. Maitea har da også modtaget TripAdvisors Certificate of Excellence 2013. Helt bestemt en af de bedste pinchos barer i Barcelona.

Pinhos maitea

Adresse: Carrer de Casanova, 155, 08036 Barcelona
Åbningstider: Mandag – Fredag 11:00 – 00:00, Lørdag 12:00 – 00:00, Søndag – lukket
Telefon: + 34 934 39 51 07

# Blai Tonight

Den lile pub Blai Tonight er et af vores favoritsteder beliggende i hjertet af Poble Sec. Pubben er så populær, at mange gæster er villige til at opgive at få et bord og i stedet nyde deres pinchos stående. Hvis du vil have et bord, bør du komme tidligt på aftenen – fx mellem 19 og 20. Mange af de lokale kommer nemlig først mellem kl. 21 og 23. En af årsagerne til Blai Tonights succes er prisen: deres pinchos koster nemlig kun 1€ stykket!

pinchos blai

Adresse: Carrer de Blai, 23, 08004 Barcelona
Åbningstider: Mandag – Fredag 18:00 – 01:00, Lørdag – Søndag – 12.30 – 01:00
Telefon: + 34 648 73 32 00

# 1881 per Sagardi

Sagardi har en storslået terrasse, hvor du kan sidde og nyde de lækre pinchos. Dette er et af vores favoritsteder på grund af den gode beliggenhed og det enorme udvalg af pinchos. Indretningen i træ og den veludstyrede bar giver er med til at skabe en fabelagtig atmosfære. Sagardi besøges ofte af turister, som kommer forbi efter et besøg i Catedral del Mar. Hos Sagardi får du både hurtig og venlig betjening, og kvaliteten er god.

pinchos 1881 sagardi

Adresse: Plaça de Pau Vila, 3, 08003 Barcelona
Åbningstider: Mandag – Søndag 13:00 – 00:00
Telefon: + 34 902 52 05 22

# El Golfo de Bizkaia

The bar Golfo de Bizkaia er en af vores favoritter i El Born. Den tilbyder en masse forskellige kreative varianter af pinhos, fyldt med farver og smage. På den her bar vil du finde folk i alle aldre, som nyder deres mad i en positiv atmosfære. Servicen er rigtig god på den her bar og medarbejderne gør alt for at  gre dig behagelig og tilfreds.

Pinchos El Golfo de Bizkaia

Adresse: Carrer de la Vidrieria, 12, 08003 Barcelona
Åbningstider: Søndag – Torsdag 10:00 – 00:30, Fredag – Lørdag 10:00 – 01:00
Telefon: + 34 932 68 48 88

# Euskal Etxea

Vores sidste anbefaling går til Euskal Etxea. Her har vi at gøre med en traditionel pinchos bar i den ældste bydel af Barcelona i nærheden af PICASSO-MUSEET. Stedet er delt op i to, hvor den ene del er en åben og livlig bar, mens der i den andel del hersker en mere rolig restaurantstemning. Kvalitet og beliggenhed taget i betragtning er priserne overkommelige, da en pincho ikke koster mere end 1,20€.

extea

Adresse: Placeta de Montcada, 1, 08003 Barcelona
Åbningstider: Søndag – Mandag 10:00 – 01:00
Telefon: + 34 933 10 21 85

Leder du efter de bedste lokale tapas restauranter? Så tag et kig på vores artikel om Barcelonas bedste tapas restauranter!

Vi håber, at du med denne liste i baghånden får den bedst mulige pinchos oplevelse i Barcelona! Hvis du er på udkig efter et sted at overnatte i byen, kan du tage et kig på vores FERIELEJLIGHEDER I BARCELONA.

danishDanish

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

bedste-steder eating-drinking-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top