Home / Kultur / De perfekte attraktioner til dit besøg i Barcelona
hidden-spots-ofbarcelonato-table-1

De perfekte attraktioner til dit besøg i Barcelona

Barcelona er en by, der har attraktioner til en hver en smag. Attraktionerne i Barcelona har den perfekte kombination af: kunst, underholdning og rekreative aktiviteter. Man kan finde mange gallerier , museer, parker, strande, bjerge, akvarier, festivaller og arkitektoniske mesterværker.

# Sagrada Familia

Antoni Gaudi’s  innovative værker, er en stor del af Barcelona’s berømmelse. Sagrada Familia er nummer 1. på listen over attraktioner i Barcelona. Bebyggelsen startede i 1882, og er stadig ikke færdig den dag i dag. Det som gør Sagrada Familia så anderledes fra alle andre kirker, er de geometriske detaljer, som eksempelvis figurene på toppen. Gaudi’s unikke stil og brug af organiske forme, gør Sagrada Familia et arkitektonisk vidunder. Gaudi’s andre værker er: Parc Güell, Casa Mila og Casa Batlló. 

# Arc de Triomf

Arc de Triomf blev bygget af arkitekt Josep Vilaseca I Casanovas var den vigtigste adgangsport til Barcelona World Fair i 1888. Buen krydser over den brede centrale promenade i Passeig de Lluís Companys, der fører til Ciutadella Park. Der er en forbløffende udsigt tæt ved El Born distriktet, hvor der er fyldt med mange byudsigter samt gode restauranter og barer.

# La Rambla

La Rambla er en af de mest populære turist attraktioner i Barcelona. Det er det eneste fodgænger område i midtbyen. Gaden starter ved Plaza Catalunya og slutter ved Christopher Columbus statuen, tæt ved havnen. Hele vejen ned af gaden er der caféer, restauranter, blomsterbutikker, souvenirbutikker og gade underholdning. Gadedanserne er med til at gøre La Rambla kendt, de kan findes hele vejen ned ad gaden alle dage på året. Det er et godt sted at kigge på mennesker, da der altid er nogle der underholder på den ene eller anden måde. På gaden er der en mosaik, som er lavet af Joan Miró. Man kan også besøge Barcelona’s La Boqueria, som er et kæmpe madmarked hvor alt er friskt. Man kan blandt andet købe: frisk frugt, æg, kød, ost og alt godt fra havet. Ved lige La Rambla finder man Plaza Reial, en hyggelig “gård,” som er perfekt til et måltid eller en drink.

# Parc Guell

Park Güell er et offentlig park system bestående af storslåede haver og arkitektoniske elementer, som er beliggende i gràcia-distriktet i Barcelona. Eusebi Güell designede parken med inspiration fra Antoni Gaudis arbejde, den berømte arkitekt og den catalanske modernismes ansigt. Parken blev bygget mellem i begyndelsen af 1900’erne og blev officielt åbnet som en park i 1926. UNESCO forklarede endda parken et verdensarvsted under “Antoni Gaudís værker” i 1984.

# Camp Nou

Selvom du ikke er en fan af sport, skal du deltage i en FC Barcelona hjemmekamp på Camp Nou. Camp Nou kan holde næsten 100.000 pladser og er det 11. største fodboldstadion i verden. Det er et fantastisk sted at se fodbold på grund af den spænding og energi, der fylder stadion. Når man går på stadion fra metroen, er det omgivet af dødelige Barca fans. Hvis man ikke kommer for at se en kamp, er der en rundvisning på stadion, som kan anbefales. Da billetter kan være svært at finde, bedes du kontakte Barcelona-Home for at få oplysninger om, hvordan du får billetter.

# Montjuïc

Poble Espanyol er et museum, der er blevet en lille version af Spanien. Det er en by med arkitektoniske stile og kulturer fra forskellige lokationer i Spanien. Museet er mere end 40.00 kvm. og indeholder en masse butikker, restauranter, barer og natklubber, som ligger på pladsen og på gaderne. Man får en virkelig god udsigt over Barcelona, når man går ned ad bakken fra Poble Espanyol. På vejen fra Plaza Espanya Montjuïc, finder man Barcelonas Magic Fountain, et spektakulær springvand med lys og musik.

# Tours, Festivals, and Events

Barcelona byder på mange forskellige måder at se byen på ved hjælp af bus, cykler og vandreture, som alle tilbydes af forskellige virksomheder. Alle ture informerer dig om byens historie og dens hovedattraktioner. Busturen kan anbefales, da den giver dig mulighed for at se mange af de vigtige attraktioner på en dag. Der er også Funicular, som er en svævebane, der fører dig fra Barcelonas havn op til Montjuïc. Funicular giver et fantastisk luftfoto over byen.

De spanske og catalanske kulturer kan karakteriseres af deres festligheder, festivaler og fejringer. I løbet af året er der mange forskellige helligdage som bliver fejret med festivaler med musik, fyrværkeri og dans. Hvis muligheden opstår, gå ikke glip af fejringen og deltag i de begivenheder, der foregår i byen. Barcelona er fyldt af spænding og nye ting at gøre og se.

danishDanish

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

culture-da music-events-da service-i-barcelona-da sightseeing-da tours-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top