Home / Fritid / Pedralbes Center
the pedralbes shopping center f

Pedralbes Center

Om:

Pedralbes Center er kendt for at være Barcelona’s mest fashionable center. Pedralbes lever fuldt op til sit fantastiske rygte, som blev offentliggjort i en TV serie, som hedder “Pedralbes centre.” Centret er kendt for at være det eneste, som tilbyder en udendørsskøjtebane, samt have en bygning, der er inspireret af RockeFeller Centret ligesom Diagonal Shopping Centre i Barcelona.

Find overnatning nu!

Det originale navn var Boulevard Rosa o Les Corts, efter shoppecentret med samme navn i Passeig de Gracia. Centret går efter at levere en god shoppeoplevelse, og tilbyder over 70 lokale og internationale mærker. Få måneder efter åbningen af centret til det omdøbt til Pedralbes Centre. Den terning-formene bygning tilbyder en forfriskende forandring til forudsigelighed og monotoni, i forhold til de sædvanelige mærker man kan finde i forskellige centre.

Siden åbningen har centret holdt mange fashion shows og catwalks for både catalanske designere og studerende fra designskolen. Ydermere bliver der holdt mange events for udstillinger, fashion shows og der er endda blevet lavet en soap opera med det samme navn. Skøjtebanen som kan findes i midten er også inspireret af Rockefeller centret i New York.

Centret tilbyder en luksus shoppeoplevelse i en elegant designet bygning med en masse spændende events i løbet af dagen. Man kan leje en lejlighed i Barcelona, og nyde nogle af de mest vidunderlige attraktion byen byder på.

 

 

Centret har mange mærkevarer butikker og velkendte mærker såsom: Zara, Mussol, Simorra, Clarks, Verde, Sune bye Suneos Negros, Timberland Store, Tomatos Fritos og mange andre.

Man kan også finde mange andre  butikker , som eksempelvis: skobutikker som: Clarks, Lindsey smykkebutikker som: Dyrberg Kern, Flow, Tous, gavebutikker som: Be, Flow, Items, D’Ho. Ydermer er der også mange børnebutikker, herremode, damemode, ting til hjemmer og mange andre.

Centret er på 4 etager, klik her for at se centret og de mange butikker. For mere information se venligst Pedralbes Centre officielle hjemmeside 

Åbningstider:

Fra mandag til lørdag: 10-21 (lukket søndag)

Hvordan kommer man til Pedralbes Center

Addresse: Avenguida Diagonal 609, in Les Corts.
Metro: L3 Maria Cristina
Tog: T1, T2, T3 stop Maria Cristina
Bus: 7, 33, 34, 63, 67, 78, N12

 


Se større kort

 

 

Overnatning i Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

leisure-da shopping-da-2

Overnatning Barcelona


Scroll To Top