Home / Service i Barcelona / Aktiviteter / Parc de l’Espanya Industrial – en park fuld af historie
Parc de l’Espanya

Parc de l’Espanya Industrial – en park fuld af historie

Parc de l’Espanya Industrial har en super god beliggenhed i Barcelona nær Plaça d’Espanya og den store togstation Sants. Parken er det ideelle sted til et hvil, efter du har shoppet eller været på tur rundt i byen. Hvis du er sammen med familie eller venner, finder du i denne park alt I har brug for til en hyggelig tid sammen.

Skal du med toget fra SANTS STATION? Parken er det perfekte sted at opholde sig, når du venter på toget og gerne vil slappe af og nyde naturen i stedet for at vente på en travl station. Det specielle ved parken er, at den kan opfylde alles behov – lige fra børn og kunstelskere til de mere aktive.

Find overnatning nu!

Nyd godt af sport og natur

Parken består hovedsageligt af smukke middelhavstræer og græs, som er behageligt at gå på. Det er et ideelt sted at tage et hvil og få slappet helt af. I parken finder du også en stor sø.

Hvis du vil dyrke sport, har parken mange forskellige aktiviteter. Der er desuden indrettet et specielt sted i parken FOR BØRN med rutsjebaner og gynger. Der er ligeledes mulighed for at spille basketball.

En park skabt af historie og kunst

Parc de l’Espanya Industrial har masser af historie, kunst og arkitektur. Der hvor parken ligger, lå der tidligere en stor tekstilfabrik med navnet La España Industrial. Fabrikken eksisterede indtil det 20. århundrede, hvorefter den blev lavet om til en park i 1985. I parken gives der plads til både historie og kunst. For eksempel er det umuligt at overse de gigantiske drager i metal lavet af Andrés Nagel. Denne fantastiske skulptur er omkring 12 m høj!

Hvis du vil se mere kunst, finder du flere skulpturer rundt omkring i parken. For eksempel kan du se skulpturen Venus af José Pérez Peresejo fra verdensudstillingen i 1929.

Praktisk information

  • Pris: Gratis
  • Åbningstid: 10.00 til mørkets frembrud
  • Dyr: Tilladt
  • Adresse: Carrer Muntadas, 37
  • Sådan kommer du dertil: Metro L1 (stop: Plaça de Sants) eller metro L3/L5 (stop: Sants Estació)

 

OVERNATNING BARCELONA

view more apartments danski danish

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

activities-sv-da about-barcelona-da sightseeing-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top