Home / Om Barcelona / Gør dit liv nemmere med disse nyttige mobil apps i Barcelona!
usefull mobile apps barcelona

Gør dit liv nemmere med disse nyttige mobil apps i Barcelona!

Skal du til Barcelona og elsker nye nyttige apps på din telefon? Så har vi lavet vores liste over hvilke apps du ikke må gå glip af! Disse Apps hjælper dig med alt; fra mad til vejledning, møde mennesker og hvad du kan lave i byen. Læs om hvordan du gør dit liv lettere med disse nyttige mobil Apps i Barcelona, og nyd dit eventyr.

Bida 

Barcelona er fuld af steder, der tilbyder enhver form for cocktails og drikkevarer, som du ønsker. Valget af en bar eller klub, hvor du vil tilbringe din aften kan være meget svært. Studerende vil se på de laveste priser, turister vil lede til de bedst placerede spillesteder, og lokalbefolkningen skal bare besøge deres yndlings gamle. Bida er her for at bryde den rutine! Denne mobil app giver dig en drink om dagen i en bar du vælger fra den brede liste over partner barer. Indtast den særlige Barcelona Home promo kode BCNHOME17 for at få 2 uger gratis prøveperiode. Herefter er den månedlige kostpris ved årlig abonnement kun 9,99 € (ja det er ca. 0,33 cent for en cocktail!).

17498463_1336816869746714_8231755495947322775_n

Ideen om Drink-a-Day App kommer fra byer som New York og Los Angeles, og Bida er den første af slagsen i Spanien. Både brugere og bar ejere blev forelsket i den. Hver dag kan du opdage et nyt sted og komme tilbage, hvis du kan lide det. Spild ikke din tid og penge, download Bida App nu!

Kan dette blive endnu bedre? Selvfølgelig!

For alle Barcelona-Home-kunder har vi en særlig turist kortsigts pakke:

Når du tilmelder dig skal du indtaste invitationskoden TBCNHOME for at få:

  • En 3-dages besøgskort (hvilket betyder 3 gratis drinks på op til 30 € i alt) til 5,99 €
  • Et 7-dages besøgskort (hvilket betyder 7 gratis drinks på op til 70 € i alt) til 7,99 €

Wallapop

Vil du købe nogle brugt tøj, køretøjer eller enheder, men uden at forlade din hyggelige seng? Så er Wallapop – et virtuelt loppemarked er en løsning for dig. Appen blev opfundet i Barcelona (derfor elsker vi det endnu mere;)) for at opmuntre folk til en lokal handel og samtidig være mere øko! For at sælge eller finde det produkt du har brug for, skal du bare logge ind med din Facebook-konto. App’en viser automatisk alle varer inden for 2 km omkring dig. Du kan filtrere dem efter kategori, afstand og pris eller bare rulle ned til du finder noget du kan lide! For at købe det, klikker du bare på varen, og så kan du starte samtalen med ejeren. Forlagsprocessen er også meget let og tager kun få minutter!

wallapop banner

Prøv en nem og komfortabel shopping oplevelse direkte fra sengen af med Wallapop! 

ICD Tour Guide

Ønsker du at se og opleve byen på en anden måde end med et kort i din hånd, så er denne app det perfekte valg for dig! TourGuide er en mobil applikation, hvor turister kan finde lokale folk som er villige til at hjælpe med at opdage de mest interessante dele af deres verden. Få muligheden for at se de skjulte perler kun lokalbefolkningen kender, og ikke kun de største i henhold til vejledningbøgerne. Dette vil give dig et helt andet syn på byen, og måske viden du ikke engang tænkte på at lære at kende. Lær lokalbefolkningen syn på byen at kende og måske få nogle gode råd. Dette er en god mulighed for at møde nye mennesker, have det sjovt og samtidig lære noget nyt og originalt.

TOUR GUIDE ICD

Enhver tur vil være helt anderledes, uden en bestemt tidsplan at følge. Du læser bare om, hvad de forskellige lokal folk tilbyder – og derefter vælger du din interessante tur!

Foursquare

Barcelona er fuld af lækre steder at spise al slags mad fra hele verden. Måske er det svært at finde ud af, hvor man skal hen, om restauranten er god eller ender med at spise det samme sted som altid. Denne App viser dig restauranter i nærheden af dig sammen med vurderinger og kommentarer fra andre besøgende. På denne måde ved du, om andre mennesker kan lide restauranterne, og måske få anbefalet hvilke retter der er de bedste. I Appen kan du vælge mange forskellige ting, som mad, pris, kategori osv. Du kan også gemme en restaurant, hvis den er god, så det er muligt at finde den igen, eller hvis du går forbi en interessant restaurant, kan du også gemme den så du kan prøve det en anden dag.

FOURSQUARE APP

Udover maden har den også en stor aktivitetsliste i nærheden af dig, såsom arrangementer, steder at gå, hvor man kan shoppe og om nattelivet i byen.

Meetup

Kan du lide at møde nye mennesker og deltage i sociale arrangementer? Meetup bringer folk sammen for at gøre, udforske, undervise og lære de ting, der hjælper dem med at komme i live. Denne App gør det muligt på en nem måde. Når du har downloadet den, udfylder du alle dine interesser, så du kan se alle begivenheder inden for disse kategorier. De har forslag til dig for alle dage eller du kan også slev søge efter de begivenheder, du ønsker selv ønsker. Du kan tilmelde dig forskellige grupper, så du altid får at vide, hver gang folk fra din gruppe holder events. De har arrangementer og møder i 24 kategorier, og der er noget for enhver smag. Kategorierne er fx. Sport & fitness, Mad og drikke eller Sprog og kultur.

MEETUP APP

De fleste af begivenhederne er gratis, så hvad venter du på, kom igang med at møde nye mennesker fra hele verden.

Dette er vores forslag til Apps, du skal prøve i Barcelona! Download disse Apps og gå ikke glip af de lækre restauranter, arrangementer, nye venner og meget mere.

danishDanish

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: Martina Bulkova

Martina Bulkova

I am 22 years old student of Finance, currently doing my internship in Barcelona. My passion is travelling, exploring new places, meeting new people, see new cultures and I would like to share this experience with you. I will be pleased if you explore this beautiful city with me :)

about-barcelona-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top