Home / Kultur / Sightseeing / Nudist strande i Sitges
Nudist-Beaches-of-Sitges-955x508

Nudist strande i Sitges

Sitges har i alt 22 dyrebare strande, hvoraf 3 er nudistiske strande. De nudistiske strande i Sitges ligger alle i hver ende af landsbyen, og hvis du er fan af det nøgne strandfænomen, er de værd at tjekke ud!

Mens de er alle lidt langt væk, er der mange måder, du kan komme til Sitges på.

#PLAYA DE LAS BALMINS

Den første kaldes Playa de las Balmins, der plejede at være en lige eksklusiv nøgenstrand, men med tiden og stor accept af homoseksuelle af lokalbefolkningen blev det blandet. Playa de las Balmins har også en lille restaurant med en smuk havudsigt. De to første dele af stranden er de vigtigste nøgen gay områder. Selvom der opfordres til at være nøgen, er det naturligvis ikke obligatorisk, hvilket betyder, at ingen vil tvinge dig til at tage tøjet af. Denne strand er lille sammenlignet med de andre ikke-naturistiske strande i Sitges, selv om det stadig er beliggende tæt på byens centrum. Den er en femten minutters gang fra kirken.

Playa de las Balmins

#PLATJA D’AIGUADOLÇ

Den anden strand kaldes Platja d’Aiguadolç, og den er yderligere femten minutters gang fra Playa de las Balmins. Det er også en blandet strand, og heller ikke obligatorisk nudisme. Meget ofte er begge strande forvekslet med hinanden på grund af deres nærhed, eller simpelthen kaldes Playa de las Balmins sammen.

Platja d’Aiguadolç

#PLAYA DEL MUERTO

Den tredje strand, Playa del Muerto eller Dead Man’s Beach lever op til sit navn. Den er lidt længere væk fra byens centrum, omkring en time til fods. Playa del Muerto er svært at få adgang til. Den er normalt kendt som en gay-nudiststrand, men er åben for alle. For det første tager det 45 minutters gang fra byens centrum, indtil L’Atlantida, klubben i den sydlige del af byen. Derfra har du to muligheder: den korte vej og den lange vej. Den korte vej er en stejl vej ned ad en klippe på venstre side. På den lange vej tager du den højre side af jernbanesporet, som du vil gå sammen med. Lyder ikke dårligt, før du ser de gule skilte, der advarer 140 km / t hastighedsgrænse for togene. Efter et par meter er der en snackbar, hvorfra starter en lettere sti ned til stranden.

De yngre mænd har tendens til at forblive på de mest synlige steder, mens de ældre forbliver omkring bugtområdet. Bag sporene er der skove kendt som et populært område for cruising. Cruising i det homoseksuelle samfund er ofte omtalt som på udkig efter en partner, af den afslappede, one-night stand type.

Turen ned til Playa del Muerto er værd at bruge dagen på, da det tager et stykke tid at nå det. Bare sørg for at gå tilbage til byen før solnedgang, da jernbanesporene måske ikke er så sikre i mørket!

Playa del Muerto.

Bortset fra disse strande er Sitges fyldt med historiske og fantastiske monumenter, som du kan besøge, og huske at nyde en dag på Playa del Muerto, de andre strande og alt andet Sitges har at byde på, overveje at bo der i et par dage!

Featured Image: MARIA ROSA FERRE CC

 

danishDanish

Skrevet af: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

sightseeing-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top