Home / Om Barcelona / Nabolag / Nou Barris kvarteret
Nou Barris Neibourhood

Nou Barris kvarteret


Hvorfor vælge Nou Barris?

Navnet “Nou Barris” betyder “ni kvarterer” på catalansk, og repræsenterer de oprindelige ni kvarterer, som distriktet består af. Navnet bedrager dog en smule, i og med at i dag indeholder bydelen 14 kvarterer. Nou Barris er et noget nyt boligområde, da det voksede ud af de improviserede bebyggelser skabt af den massive tilstrømning af familier fra andre dele af Spanien, der kom til den voksende industrielle by Barcelona for at søge arbejde i 1950-1970. Bydelen Nou Barris har siden da set en masse forbedringer i form af infrastrukturen, service og transport links, der bidrager til det faktum, at Nou Barris er nu en af de “grønneste” distrikter i Barcelona.


Seværdigheder i Nou Barris

Den største seværdighed der ligger i Nou Barris, og som er værd at besøge, er den fantastiske “Parc Central” med det fantastiske jern og sten strukturer optræder næsten drage-lignende strukturer. En anden interessant seværdighed er skulpturen “Hyldest til Pi i Maragall” i den smukke Plaça Llucmajor.


Tage på restaurant i Nou Barris

Et godt sted man kan tage ud at spise i Nou Barris er “Hermanos Tomas”. Det ligner ikke meget udefra, men det er fordi at fødevaren er i fokus her! Det ligger lidt i den højere ende af prisklassen, men fødevarerne er absolut fremragende. På menuen finder du interessante retter såsom “Stuvet bønner med svinekød øre og mund” og “Roast ung ged”.


Drikkelse & clubs i Nou Barris

For at være helt ærlig Nou Barris er egentlig ikke pakket med store klubber og cocktailbarer ligesom nogle af de andre bydele i det indre Barcelona. Selvfølgelig kan du altid finde den traditionelle bar og “Cerveceria”, men hvis du søger noget andet, som i bund og grund er af højere lyd, bør du tage i retning af den nærliggende bydel Sant Andreu eller også længere ind i de indre bydele.


Shopping i Nou Barris

Nou Barris har to shopping gader af den større slags, Passeig Valldaura og Via Julia, som begge har tons af tøjbutikker. Nou Barris har også et stort udvalg af mad markeder, og du behøver ikke at gå i længere tid af gangen før du møder et af dem, såvel som de små supermarkeder, som du kan finde overalt i byen.

 

Are you looking for a great accommodation in Barcelona? Look no further, we have what’s right for you!

screen map apartments 4 stars

button1 button2-1

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

neighbourhoods-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top