Home / Kultur / Museum Arte Flamenco Barcelona
Flamenco las Arenas

Museum Arte Flamenco Barcelona

Barcelona, hovedstaden i Catalonien og den næststørste by i Spanien. Den er kendt for sin arkitektur af Antoni Gaudi og er også hjemsted for en række fantastiske strande og parker, fine museer og elegante restauranter. Museo Arte Flamenco Barcelona er et fantastisk flamenco sted i Barcelona, hvor du kan se udstillinger af malerier i Andalusien, flamenco shows, god musik og dans samt lære at danse arte flamenco selv. Der er et spændende program, du kan ikke gå glip af!

Udstilling af malerier på Andalusien af Juan Hernandez Rosal.

Han blev født i Granada i 1948 og har nuværende adresse i Roda de Bera. Hans arbejde er generelt baseret primært på bymæssige, rustikke landskab og kan i grunden klassificeres som realistisk ved at kombinere blæk og farvekridt samt altid at være på udkig efter detaljer og harmoni i sammensætningen, som han tilføjer en med en blød farvetone i sine værker.

Flamenco-showet

Arte Flamenco Barcelona ligger i det moderne butikscenter Las Arenas og tilbyder et autentisk og lidenskabeligt flamenco-show. Flamenco-showsne er et cast af internationalt anerkendte kunstnere, der underholder hver nat med deres kunst i dans, sang og spil. Der er tre flamenco-shows om natten, og hvis du vil have en sangria eller tapas, til din oplevelse, tilbyder stedet også det.

Bemærk: Hvert show tilbyder et blandet program af sensuel og personlig dans og levende musik. Hver billet inkluderer også indgangen til Museum Arte Flamenco de Barcelona, der med sine skiftende flamencoudstillinger, dykker dybere ind i denne berømte kunstform. Hvis du går til Flamenco-showet, kan du købe dine billetter lige her fra 30 €! 
6cdf8cc0da254df1a32af298aa024aacd69c3133f5594706a6829952e168546e

Flamenco lektioner i Barcelonas butikcenter Las Arenas

Flamenco Art tilbyder mulighed for at lære den spanske flamenco gennem deres flamenco lektioner i Barcelona Las Arenas butikscenter. Med stor erfaring i kunstverdenen tilbyder lærerne meget professionelle og dynamiske klasser til læring og sjov. De underviser på alle niveauer: Begynder, Medium og Advanced, som både er generelle og særlige klasser, hvor alle klasser er holdt på hovedscenen til showet.

Placering af Museum Arte Flamenco:

Antigua Plaza de Las Arenas Barcelona er bygget i 1900 af arkitekten August Font I Carreras og ligger på Plaza Espanya. Dens størrelse, skønhed og proportioner gjorde det til en af Spaniens bedste bullrings, og det huser nu et moderne indkøbscenter og har en spektakulær facade på pladsen.

Adresse: Gran Via de les Corts Catalanes 373-3854ª Planta 08015 Barcelona
Telefon: +34 934083154
Email: [email protected]

Leder du efter et sted at bo i Barcelona? Se vores lejligheder i Barcelona med BARCELONA HOME!

danishDanish

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: Barcelona-home

Barcelona-home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

culture-da sightseeing-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top