Home / Om Barcelona / Arbejde i Barcelona / Lønnen i Spanien
Money and salaries

Lønnen i Spanien

costs in barcelona

Den “tilbagelænet” livsstil i Spanien er den, der tiltrækker mange udlændinge, især arbejdstagere, der er trætte af den daglige trummerum af lange arbejdstider, høj stress og dyster himmel i England. Så når man flytter til Barcelona, skal man muligvis til at tilpasse sig det faktum, at man ikke arbejder så hårdt, og har mere fritid, og uundgåeligt en lavere løn, end hvad man er vant til. Lønnen i Spanien kan være lavere end mange andre steder, men leveomkostninger i Barcelona er også betydeligt lavere.

Find overnatning nu!

Omkostninger

De grundlæggende omkostninger i Barcelona, er lavere end resten af det vestlige Europa. Man skal dog alligevel passe på turistfælderne, da der er bestemte områder hvor de tager mere for kaffe, sandwiches, øl osv. Barcelona tilbyder billig mad, grøntsager og drinks i supermarkederne. Den åbenlyse måde at spare penge på,er ved ikke at spise ude hele tiden. Det er der heller ingen grund til, når man kan købe så mange friske varer i supermarkederne og madmarkederne, som bestemt er et besøg værd. (speciealt La Bouqeria på La Rambla.) El Corte Ingles kan også virke som et perfekt sted at købe mad, frugt og tøj, men her er priserne højere end i andre supermarkeder som, Lidl, Dia, Mercadona go Capabro. I forhold til drikkevarer sælger supermarkederne 1 liter øl for 66 cent eller en liter sangria for 99 cent. Mange barer har også happy hour, så hold også øje med det. Cigaretter  er også billige og koster ned til 3,66€ for en pakke.

Man behøver ikke en bil, når den offentlige transport i Barcelona er så effektiv som den er. Man kan købe en T-10 billet til ca. 10 euro som man kan bruge på 10 ture overalt i zone 1. Der er tilbydes også månedlige metrokort der vil spare dig penge. Mange mennesker, der bor i Barcelona cykler i stedet, hvilket er en fantastisk måde at spare penge og få lidt frisk luft og motion ind i sin daglige rutine! Byen byder på en ‘Bicing‘ service, hvor man kan købe en årlig pass for kun 30 euro og gøre brug af cykler som kan afhentes og afleveres rundt omkring i byen, hvor man bare henter en cykel og derefter aflevere den i en af disse punkter igen.

Omkostninger for en bolig varierer meget afhængigt af det område, hvor man beslutter dig for at bo. Selvfølgelig vil de mere turistede områder i midten eller ved kysten koste mere. Der er mange billige steder at leje, som man også kan finde nogle på Barcelona-Home. Det er værd at huske på, at de fleste spaniere bruger deres tid udendørs i stedet for i deres hjem. Det er ikke så almindeligt at have middagsselskaber eller sammenkomster i ens hjem, så der er ingen grund til en overdådig indretning. Der er regelmæssige markeder i gaderne og pladserne, hvor mankan finde billige møbler af høj kvalitet, samt websites såsom Loquo som regelmæssigt ajourføres af folk, der blot ønsker at slippe af med møbler og ejendele til en billig pris. De fleste opholdsudgifter omfatter alle regninger såsom el, vand, gas og internet

Løn

En normal løn i Barcelona ligger på 1000 euro, og er nok til at dække omkostningerne ved en “tilbagelænet livsstil.” Barcelona tilbyder så meget underholdning and ting man kan lave i dne gode vejr, samt en masse smuk arkitektur. Man vil hurtigt se at folk generelt ikke kaster med deres penge til eksempelvis tøj, cd’er, dvd’er osv. Med en afslappet holdning, vil man hurtigt opleve at man ikke nødvendigvis behøver at shoppe for at stresse af.

I Spanien er det normalt at bo hjemme indtil man er 30. Dette forklarer muligvis de lave lønninger. Vores råd er at omfavne den spaske livsstil og kultur, det at flytte til Barcelona er trods alt en pause fra stressende arbejdsuger. Barcelona-home har en masse information, tips og råd om de bedste måder at finde et job i Barcelona.

Overnatning Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

working-in-barcelona-da about-barcelona-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top