Home / Andre oplysninger / Lejligheder til studerende i Barcelona
Student Housing in Barcelona (1)

Lejligheder til studerende i Barcelona

 

For mange unge, som flytter til udlandet for at studere og flytter sammen med andre studerende i en dele lejlighed, er det ofte første gang at de prøver at stå på egne ben. Så skal man både lære at klare sig selv samt at leve sammen med andre mennesker end sin familie. Det kan være ret svært, når man altid har været vant til det trygge liv sammen med familien, men det kan samtidig også være en utroligt sjov og uforglemmelig oplevelse, og man vil få minder for livet!

Nogle studerende vælger at flytte sammen med venner, de allerede kender hjemmefra. Det kan være en måde at føle sig mere tryg på i et nyt land. Nogle vælger at bo sammen i en dele lejlighed, men med hver sit værelse. Andre igen foretrækker det spændende i at flytte ind i en lejlighed sammen med fremmede mennesker og skabe nye venskaber. En stor fordel ved at bo i en dele lejlighed med fremmede mennesker er, at man lærer en masse om sprog, og får en følelse af andre kulturer samtidig. Det er altid sjovt at kunne tale det sprog, der tales i ens nye land, og i Barcelona ligger der også en masse forskellige sprogskoler, hvor nye i Spanien kan lære spansk.


Lejligheder til grupper eller studerende

Hos Barcelona-Home tilbyder vi fantastiske lejligheder til grupper i centrum af Barcelona. Hvis du lejer igennem os, mens du er i Barcelona, så vil du altid have adgang til det bedste, byen har at tilbyde! I hvert et lille hjørne finder du barer, restauranter og små gemte perler, og dette er samtidig med, at du er omringet af den mest fantastiske arkitektur! Hver aften er der masser af steder, hvor du kan nyde Barcelonas fantastiske natteliv. I Barcelona er festerne ikke kun i weekenden, da der er mange klubber og diskoteker, der har åbent hver dag hele ugen! Hvis du rigtig gerne vil på en bytur med vennerne, men har travlt med studere og lave lektier hele weekenden, så kan du bare tage byturen en hvilken som helst anden dag!

Are you looking for a great accommodation in Barcelona? Look no further, we have what’s right for you!

screen map apartments 4 stars

button1 button2-1

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

other-information-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top