Home / Om Barcelona / Hvor man kan bo / Lejligheder med badekar i Barcelona
p1as7a370u1v5mvdc3vr6kv2j2n

Lejligheder med badekar i Barcelona

Det er en kendsgerning, at der er meget at opleve i Barcelona. Hvis du havde en travl dag på arbejdspladsen, udforskede byen på fødderne eller bare vil have lidt alenetid og afslapning, så giver vi dig en fin liste over egnede indkvarteringsmuligheder, der giver dig en chance for at forkæle dig selv, med en hverdagsløsning i vores Lejligheder med badekar i Barcelona. Lejning af en lejlighed i Barcelona med et badekar giver dig muligheden for at nå glæde og nydelse ved at bruge lidt afslappende tid derhjemme. Tag en god bog eller sæt din favorit podcast på højttaleren og slap af i en time.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments [email protected]

STILFULD LEJLIGHED MED POOL I DIAGONAL MAR

Fra 1589 € / Måned

p1at6lqt1evl41t2710q21vdg1jtv9

Denne moderne og stilfulde lejlighed er en af vores favoritter blandt lejligheder med badekar i Barcelona. Med to soveværelser er denne lejlighed det perfekte valg for en familie, der kommer til Barcelona. Efter en lang dag med at udforske alt, hvad byen har at byde på, hvad er så mere perfekt end at komme hjem og fylde et varmt og sprudlende bad? Det slanke og lyse badeværelse giver dig mulighed for at komme ind i en ordentlig afslapningstilstand. Desuden kombinerer de to dobbelte soveværelser den rummelige følelse, mens de stadig giver masser af opbevaringsplads. Det ene værelse med en behagelig dobbeltseng, og det andet med en legeseng, perfekt til søskende. Nyd et lækkert måltid i det elegante spiseområde beliggende i den lyse og moderne stue, mens du har den smukke Torre Agbar til at pryde dit syn. Beliggende i nærheden af Diagonal Mar ved siden af stranden og med adgang til det fælles poolområde og en stor terrasse giver denne lejlighed en enestående fordel og gør den perfekt til et par med børn, der nyder lidt legetid i vandet. Sørg for, at din familie er sikret et behageligt ophold i den smukke by ved at bestille denne lejlighed.

Dansk Danish

FERIE LEJLIGHED I CATALUNYA

Fra 1350 €/ Måned

p197gjq7413co10vp13ie1j9a1k3t9

En anden favorit er denne dejlige et-værelses lejlighed, som er den perfekte mulighed for et par på udkig efter deres første hjem sammen til at leje i et par måneder i løbet af deres tid i Barcelona. Denne velindrettede lejlighed består af et soveværelse, et køkken og en halv adskilt stue og vigtigst også et praktisk badeværelse med et langt badekar. Hvilket har den perfekte pasform til nogle romantiske og afslappende tider, blandt bobler og duftende badebomber. En ekstra stor funktion med denne lejlighed er den charmerende terrasse, der inviterer dig til at have en udsøgt middag eller bare et glas Sangria i den sene aften sol. Desuden er lejligheden placeret i det dejlige område Eixample, som giver ideel adgang til restauranter og barer. Placeringen giver dig også gåafstand til den smukke Sagrada Familia.

Dansk Danish

LUKSUS DUPLEX LOFT MED TERRASSE I SANT GERVASI

Fra 7000 € / Måned 

p1as7a370u1v5mvdc3vr6kv2j2n

Sidst, men absolut ikke mindst blandt vores foretrukne Lejligheder med badekar i Barcelona, er denne elite og luksuriøse lejlighed i Sant Gervasi. Denne velindrettede og elegante deluxe-lejlighed byder dig velkommen med al sin eksklusivitet og faciliteter. Et hovedpunkt er helt sikkert det smukke badeværelse og spa-område bestående af gennemsigtige vægge og med et stort rundt badekar placeret i midten af rummet. Da lejligheden er opdelt i to etager, vil du finde dette dejlige område på første sal sammen med en smuk stue med en meget smagsfuld indretning og designer møbler. Fra den komfortable sofa kan du få øje på både det moderne køkken med det store og elegante spisebord ved siden af det, men også i den anden retning et af de to dobbelte soveværelser, som er hyggeligt indrettede. Anden etage præsenterer en klassisk opholdsstue med et stort fladskærms-tv og det yderligere et soveværelse og badeværelse. Da denne 160m2 lejlighed fortsætter med at vise fantastiske funktioner, fører anden etage dig til en stor møbleret terrasse med et udendørs køkken, perfekt indrettet til brug for solbadning eller en aften samlet med vennerne.

Disse lejligheder er eksempler på gode muligheder for lejligheder med badekar i Barcelona. Vi præsenterer gode muligheder for familier, der søger efter afslapning, par på udkig efter en romantisk funktion og den sofistikerede gruppe, der ønsker at få ekstra og luksuriøse faciliteter – den perfekte mulighed for at sikre dig et perfekt ophold i Barcelona.

Dansk Danish

Leder du efter en lejlighed til leje i Barcelona? Tag et kig på vores specielle deals på lejligheder over hele byen med Barcelona Home!

Overnatning Barcelon


Gaudi Apartments Barcelona

+34 934 231 270 view more apartments [email protected]

 

danishDanish

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: Barcelona-home

Barcelona-home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

where-to-stay-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top