Home / Om Barcelona / Hvor man kan bo / Lejligheder i det gotiske kvarter
Holiday Apartments in Barcelona (6)

Lejligheder i det gotiske kvarter

Man kan ikke tage til Barcelona, uden at opleve det Gotiske kvarter. Det er et af de mest populære, hvis ikke det mest populære område i Barcelona, og der er mange lejligheder tilgængelige her. Området er præget af historie og er karakteriseret ved de smalle gade, smukke gamle bygninger og charmerende pladser, hvor man perfekt kan sidde og nyde byen over et par tapas retter.

Byens rødder stammer helt tilbage fra den romerske tid, da det bare var en lille landsby med gotiske bygninger. Området indeholder mange seværdigheder, som Katedralen, picasso museet og den livlige Plaça Reial.

 

Området er lokaliseret i centrum af byen tæt på el Born, La Rambla og i gåafstand til stranden. I dette område kan man få de bedste madoplevelser. Hvis man gerne vil længere væk er der to metro stop på La Rambla: Liceu og Drassanes (L3,) der er også et stop ved el Born; Jaume I (L4) Plaza Catalunya ligger også tæt på, og er en plads hvor der altid sker noget.

Det gotiske kvarter er en perfekt base til at udforske og opleve alt hvad Barcelona har at tilbyde. Hvis du ønsker at opleve byens bedste kultur og historie, så lad Barcelona Home finde den perfekte lejlighed til dig, under dit ophold i det gotiske kvarter i Barcelona. 

 

Are you looking for a great accommodation in Barcelona? Look no further, we have what’s right for you!

screen map apartments 4 stars

button1 button2-1

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

where-to-stay-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top