Home / Om Barcelona / Hvor man kan bo / Lej lejligheder i Barcelona for dage
Book daily rentals in Barcelona

Lej lejligheder i Barcelona for dage

Rejs til Barcelona med dine børn.

Når vi er på ferie med vores børn, er en af de vigtigste ting deres sikkerhed og bekvemmelighed. For at sikre dette, burde du booke en daglig leje lejlighed i Barcelona, inden du spilder penge på dyre hoteller, da en lejlighed giver meget mere intimitet.

Man kan booke alle slags daglige boliger I Barcelona gennem os, og ud over at hjælpe dig med at spare penge, hjælper vi dig også med at finde central lejligheder, så du kan nyde dit ophold bedst muligt.

Hvad kan man se I Barcelona med sine børn

Barcelonas akvarium: Dette er et af de bedste steder man kan opleve i Barcelona med sine børn, da der er mere end 400 fiskearter at udforske. Ydermere tilbyder dette sted også en fantastisk udsigt i undervandstunnelen, hvor man også kan se hajer.

Et andet perfekt sted for de små er Barcelona Zoo, hvor man kan se en masse forskellige dyr, samtidig med der er et stort område hvor man kan slappe af. Vi anbefaler at man ser delfinerne og en guide tur til foldende, hvor børnene kan have det sjovt.

Lær hvordan man behandler dyrene ordentligt, og hvor vigtige de er for os.

Hvis du gerne vil bo tæt på disse steder, anbefaler vi at du finder en lejlighed I Ciutadella Barcelona.

Hvis du besøger Barcelona imellem oktober og marts, vil du blive glad for at opleve at vejret stadig er varmt og vidunderligt, så man kan stadig sagtens bruge tid på stranden med sine børn. En af de strande som er tættest på er Barceloneta, det er et meget frekventeret sted, så kom i god tid for at få en god plads.

Aktiviteter for unge

Hvis du rejser med nogle mere voksne børn, er de overstående aktiviteter måske ikke så velegnet til den aldersgruppe. CosmoCaixa ligner måske et simpelt museum fra ydersiden, men tilbyder en stor variation af underholdende og lærerige services. Man kan også finde Amazon regnskoven, hvor du man møde reelle caimans og gennemføre forsøg såsom at skabe kunstige skove.

Hvis du ønsker at booke lejligheder tæt på Barcelonas centrum, ville et af de obligatoriske besøg være det kendte FC Barcelona, Camp Nou. Her kan man finde stykker som er mere end 100 år gamle, en panorama udsigt over stadion, et besøg til dine yndlings spillers omklædningsrum, og præsident suiten.

Til sidst kan du ikke tage til Barcelona, uden at have set Sagrada Familia, hvor dine børn også kan lære ting om historie, og se ting de vil huske for altid.

Are you looking for a great accommodation in Barcelona? Look no further, we have what’s right for you!

screen map apartments 4 stars

button1 button2-1

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

where-to-stay-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top