Home / Om Barcelona / Hvor man kan bo / Lej lejlighed med terrasse i Barcelona
Student Housing in Barcelona (2)

Lej lejlighed med terrasse i Barcelona

 

Hvis du ønsker at leje en lejlighed med terrasse i Barcelona, er der et par ting at overveje først. Hvilken type terrasse er du på udkig efter? Vil du f.eks. have en privat terrasse på gadeplan eller måske endda en penthouse terrasse? Eller måske en delt terrasse med andre beboere i samme bygning, som så til gengæld kan være meget større.Fantastisk lejlighed i El Born

Denne store lejlighed i El Born er perfekt til ferie, på grund af dens centrale beliggenhed. Den dejlige terrasse er delt og har fantastisk udsigt fra toppen af bygningen, perfekt til at nyde solen og slappe helt af.

 

 

Vidunderlig lejlighed for grupper

Denne ekstremt lyse lejlighed har masser af luft, hvilket gør den perfekt til grupper af venner eller store familier. Terrassen er privat og beliggende i gadeplan med en masse planter, så du kan føle dig som var du i din egen personlige oase i Barcelonas travlhed.

 

Fantastisk penthouse med terrasse

Denne moderne penthouse har en smuk privat penthouse terrasse, hvor du kan vågne op hver morgen, nyde morgenmaden og beundre udsigten. Selve lejligheden har 2 dobbelte soveværelser og er beliggende i Sant Antoni kvarteret, ekstremt tæt på Ciutat Vella og de store turist seværdigheder i Barcelona.

 

Are you looking for a great accommodation in Barcelona? Look no further, we have what’s right for you!

screen map apartments 4 stars

button1 button2-1

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

where-to-stay-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top