Home / Om Barcelona / Nabolag / Lej lejlighed i Barcelona
Rent a flat in Barcelona

Lej lejlighed i Barcelona

Det kan være meget forvirrende at leje en lejlighed i Barcelona, uden at vide lidt om byen på forhånd. Her er derfor en kort guide med nogle brugbare tips til at leje en lejlighed, og lidt om hvordan Barcelona Home kan hjælpe med at finde det perfekte sted for dig. Først og fremmest er der mange forskellige kvarterer og forstader i byen med hver deres unikke karakteristika. Før du lejer en lejlighed er det derfor en god idè at overveje, hvad der passer bedst til dine behov.

 Ciutat Vella og det gotiske kvarter

Ciutat Vella og det gotiske kvarter og det gotiske kvarter rummer nogle af de mest berømte seværdigheder i Barcelona. Katedralen, Boqueria markedet og ligger tæt på mange butikker. Det kan være ekstremt travlt her, da det er et hotspot for turister, men atmosfæren er skøn og livlig med smuk arkitektur, hvor du ikke kan undgå at finde noget at tage dig til. El Born er beliggende mellem det gotiske kvarter og den smukke Gothic ArParc de la Cuitadella. Det har en charmerende atmosfære og et hav af butikker, barer og restauranter.

 

Gracia

Gracia er beliggende længere væk fra centrum i den nordlige del af Barcelona, men er kendt som et trendy område med mange barer og restauranter. Festival de Gracia finder sted hvert år i august, hvor Gracias gader er dekoreret med de mest fantastastiske kreationer, skabt af indbyggerne. Det er en oplevelse, du ikke kan gå glip af, hvis du er i bydelen på denne tid af året.

 

Eixample

Eixample er centralt i Barcelona og et godt udgangspunkt for sightseeing, da det har billigere lejligheder end de der findes direkte i centrum, men du har stadigvæk komforten af være indenfor gåafstand eller blot et par stop med metroen væk fra de store seværdigheder.

 

Les Corts

Les Corts er i den nord-vestlige del af centrum, et roligere og en mere beboet del af byen. Det har alle de faciliteter og butikker, du kunne få brug for, men uden den travlhed og larm der findes i midten af Barcelona. Det er et perfekt område at vælge, hvis du ønsker at slappe af og komme væk fra folkemængderne efter en lang dag med sightseeing. Der er desuden mange transportlinjer til centrum med metro eller bus. Sants togstation er også indenfor kort afstand, hvilket er belejligt hvis du på noget tidspunkt får lyst til en dagtur udenfor Barcelona.

 

Sants Montjuic

Sants Montjuic kan nemt nåes fra centrum af Barcelona, og har mange seværdigheder såsom Castillo Montjuic, Fira de Barcelona og MNAC (Natoinal Modern Art Museum of Catalunya). Dette kvarter har smukke parker med spektakulære udsigter ud over byen. Området har også et godt natteliv og en masse museer at besøge.

Når du har valgt et område du ønsker at besøge, hvad er så den næste ting du skal beslutte når du vil leje en lejlighed i Barcelona? Hvilke aspekter leder du efter i en lejlighed? Søger du en smuk terrasse, hvor du kan solbade og nyde dine aftensmåltider under stjernerne? Eller er du til luksus med en pool? Barcelona Home kan hjælpe dig med at finde den perfekte lejlighed til dig. Når du søger lejligheder hos os kan du nemt filtrere din søgning ved at vælge mellem lige præcist de faciliteter du ønsker. En anden stor beslutning er hvor lang tid du ønsker at være i Barcelona? Hvis det er for nogle få dage eller uger, så få det meste ud af din ferie ved at tjekke ud hvad du kan lave i Barcelona. Hvis du planlægger at blive i flere måneder, så tilbyder vi skønne lejligheder til lange ophold, og husk at vi også tilbyder værelser i delte lejligheder.

 

Are you looking for a great accommodation in Barcelona? Look no further, we have what’s right for you!

screen map apartments 4 stars

button1 button2-1

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

neighbourhoods-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top