Home / Om Barcelona / Hvor man kan bo / Lej en lejlighed i Barcelonas centrum
Yearly rentral (4)

Lej en lejlighed i Barcelonas centrum

 

Så du leder efter en lejlighed i Barcelona’s centrum, men du ved ikke hvilket område du skal vælge?


Barceloneta

Dette er den ultimative beliggenhed, hvis man vil slappe af og solbade hele dagen, langs strandene ved Port Vell i el Born. Her kan man finde en masse restauranter, barer samt en livlig atmosfære på strandpromenaden. Man kan ikke undgå at nyde solen ved det flotte sandstrande i Barcelona.


Santa Caterina-Born

Dette område er beliggende mellem den store Parc de la Ciutadelle og det gotiske område, som har en masse historie, og er en af de ældste områder i Barcelona. En lejlighed her vil være et storslået valg, da mange turistattraktioner som Picasso museet er tæt på. Ydermere er der en fantastisk atmosfære om aftenen, med en masse barer og restauranter man kan nyde under sit ophold i Barcelona.


Raval y Gótic

Dette området har en masse flot arkitektur, og smalle gader med en charmerende atmosfære, som er en vigtig karakter. Man kan gå gennem gaderne i flere timer her, og beundre de mange bygninger, butikker og barer. Det kendte Boqueria marked ligger også her, og er bestemt et marked man skal opleve. På markedet vil man finde alle slags utrolige madvarer.

 

Are you looking for a great accommodation in Barcelona? Look no further, we have what’s right for you!

screen map apartments 4 stars

button1 button2-1

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

where-to-stay-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top