Home / Om Barcelona / Hvor man kan bo / Lej en billig lejlighed i Barcelona
Rent cheap apartment in Barcelona

Lej en billig lejlighed i Barcelona

 

Den gode ting ved at kigge efter billige lejligheder i Barcelona, er at man har en masse muligheder at vælge i mellem, så man ikke vil blive skuffet.

I de lidt dyre områder i Barcelona, kan man finde lejligheder til omkring 30€ pr. nat, afhængigt af lejligheden. Disse områder er gerne tæt på centrum, som eksempelvis: Las Ramblas, El Born, I’Exiample og Barceloneta. Disse områder er gode muligheder, men hvis man leder efter en god handel, er her et par eksempler på områder, som har lejligheder ned til 20€ pr. overnatning.

 

Badalona

Badalona ligger længere mod nord, langs kysten og har mange smukke strande. Området er længere væk end centrum, men der er mange gode transportmuligheder i form af bus og metro. Så man kan hurtigt komme til midtbyen.

El Raval

Selvom dette sted er ekstremt centralt, kan man finde nogle virkelig billige lejligheder, især dem som er beliggende i El Born eller det Gotiske kvarter. Dette er det perfekte valg, hvis man ønsker at være tæt på mange attraktioner i hjertet af Barcelona.

 

Sants

Dette område har mange butikker og restauranter samt en fin placering til metro og bus, så man kan komme til centrum. Der er også et tog på Sants stationen, som man kan benytte sig af, hvis man føler for en tur til eksempelvis; Sitges, Girona eller Tarragona.

 

Les Corts

Selvom Les Corts er længere væk end byens centrum, er dette sted meget mindre turistet, og meget mere roligt, men alligevel med mange butikker.
Hovedattraktionen er Barcelona’s FC Nou Camp stadion. Universitet ligger også tæt på, så det er et godt valg for studerende.

 

Are you looking for a great accommodation in Barcelona? Look no further, we have what’s right for you!

screen map apartments 4 stars

button1 button2-1

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

where-to-stay-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top