Home / Kultur / Sightseeing / Las Ramblas Gade
Ramblas

Las Ramblas Gade

Området ved Las Ramblas er det perfekte valg, hvis du vil opleve byen under dit ophold i Barcelona, da der er mange forskellige lejligheder. Gaden er beliggende i gåafstand fra nogle af hovedattraktionerne, og er placeret i hjertet af byen.

Når man bor tæt på Las Ramblas er der mange forskellige aktiviteter tilgængelige, da det ligger i centrum af dem alle. Las Ramblas er en lang gågadevenlige gade, som går fra Plaza Catalunya hele vejen til Christoffer Columbus statuen tæt ved havnen, med kun to smalle gader og ensrettet veje, som er på hver side af Las Ramblas boulevarden. Las Ramblas er ligger i byens centrum, og der er mange metroer, som gør det let at komme rundt.

Når man går ned af gaden, kan man mærke suset og den travle atmosfære  døgnet rundt, men mest om aftenen. Her kan man finde gadedansere, statuer, udendørs spisesteder og dyrehandlere. Vær forsigt med lommetyve, da der er en lille del, som udnytter de turistet områder.

Herfra er man kun få minutter fra store markder som La Boqueria, som er et marked fyldt med farverige tropiske frugter, et stort udvalg af kød, alt godt fra havet, ost og æg. Beliggenheden er central og kun fem min. fra katedralen, havnen, Plaza Catalunya, operaen, shopping og mange museer. Lige ved siden af Las Ramlas er det kendte operahus; Liceu, sammen med nogle pladser, som den store Plaza Reial, som er fyldt med restauranter, barer og diskotekter.

 

Det kan godt være lidt dyrt at shoppe her, grundet de mange turister Barcelona har hvert år. Når man går gennem gaden, vil man se mange boder som sælger turist souvenirs, man kan også finde mange internationale butikker som: Mango, Zara, H&M, Topshop og Bershka. 

Hvis du har glemt at pakke bestemte nødvendigheder, er der ingen grund til panik. I El Cocrte Ingles kan man finde alt fra adaptere, batterier til kameraer, stationære elementer, som kan være svære t finde andre steder . Butikken ligger ved Plaza Catalunya pladsen, i nord spidsen af Las Ramblas. El Corte Ingles er et stort varehus med 7 etager som er kategoriseret i forskellige afdelinger. Hvis du ikke kan finde hvad du mangler her, kan du ikke finde det nogle steder.

Restauranterne tæt på eller på Las Ramblas har en stor variation af mad, alt fra velkendte steder som: Burger King, KFC, McDonalds og Subway. Der er også et nummer af lokale restauranter, som serverer delikatesser fra det spanske og tyrkiske køkken, som tapas eller kebab. Det er også det rigtige sted at nuppe en cerveza eller en sangria, imens man sidder med en gruppe venner og nyder atmosfæren. Der er mange barer omkring Las Ramblas man kan vælge i mellem, da det er centrum for nattelivet i Barcelona.

Der sker noget alle timer på døgnet, fra tidlig morgen til sent om natten, så hvis du håber på en god nattesøvn, er det ikke Las Ramblas du skal bo på. Vær forberedt på en masse larm. Hvis du alligevel ønsker at bo i hjertet af Barcelona, er Las  Ramblas det perfekte sted at bo.

 


Vis større kort

 

 

 

Overnatning i Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

sightseeing-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top