Home / Kultur / Sightseeing / Parken Joan Miró – mellem natur og kultur
Parc de Joan Miró

Parken Joan Miró – mellem natur og kultur

Parken Joan Miró ligger i hjertet af bydelen Eixample i Barcelona. Parken ligger nær PLAÇA D’ESPANYA, og den er det bedste sted til afslapning efter sightseeing eller shopping i de nærliggende gader. Joan Miró parken er værdsat i det travle område af Barcelona, hvor det er svært at finde steder at tage et hvil og slappe af.

Parken blev indviet i 1983 og er dedikeret til Joan Miró, en berømt artist fra Barcelona. I parken kan alle finde en måde at slappe af på og nyde naturen.

Natur i hjertet af parken

Parken er blevet indrettet med store områder, hvor du kan gå tur under træerne og føle dig vildfaren i naturen, mens du glemmer alt om resten af byen. Overalt i parken finder du gangstier omgivet af palmer. Det giver en følelse af ro, og eftersom parken er ret stor, kan du nemt udforske den i lang tid, mens du får slappet af. Hvis du har brug for et hvil, er der områder i parken, hvor du kan sætte dig og nyde naturen.

Dona I Ocell – den vigtigste skulptur

Parken er dedikeret til Joan Miró, og for at vise hvilket geni artisten var, er en af hans mest berømte skulpturer placeret i hjertet af parken. Skulpturen hedder Dona I Ocell – ”kvinden og fuglen”. Med sine 22 meter i højden er det et fantastisk stykke kunsthåndværk! Skulpturen, som er lavet af keramisk mosaik, blev færdiggjort i 1983, og det er den sidste, Miró lavede.

Mange sportsfaciliteter

I et hjørne af parken finder du sportsfaciliteter til fri afbenyttelse. Der er blandt andet rigtige basketballbaner samt bordtennisborde. Alt i alt er der rig mulighed for at DYRKE MOTION i et skønt grønt område.

Et sted for familier

Familier er mere end velkomne i parken. Der er blandt andet indrettet et SPECIELT OMRÅDE FOR BØRN med rutsjebaner og andre aktiviteter. Her er også et område til forældrene, hvorfra der kan holdes øje med børnene i legeområdet.

Praktisk information

  • Adresse: Carrer d’Aragó, 2, Barcelona
  • Telefon: +34 807 11 77 00
  • How to come: Stop Rocafort L1, Stop Tarragona L3
  • Pris: Gratis
  • Åbningstid: 10.00 til mørkets frembrud
  • Dyr: Tilladt

 

OVERNATNING BARCELONA

view more apartments danski danish

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

sightseeing-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top