Home / Om Barcelona / Hvor man kan bo / Hvor kan man bo i Barcelona?
https://barcelona-home.com/cms/wp-content/uploads/2015/08/P1190451_3.jpg

Hvor kan man bo i Barcelona?

Barcelona varierer utroligt meget afhængig af hvor du er. Hver bydel har sin helt egen charme. Normalt siger man, at Plaça Catalunya er byens midterste punkt, og samtidigt er det også et mødested for mange. Lige nedenfor Plaça Catalunya ligger den berømte gade Las Ramblas, som er en shopping gade fyldt med butikker, barer, restauranter, hoteller og nogle natklubber. Det er derfor en gade med mange turister, og derfor også mange lommetyve, så pas på! Las Ramblas deler de to bydele Barri Gotic og Barri Raval som begge er områder i Ciutat Vella (den gamle by). Her er der masser at kigge på med gamle bygninger, museer og teatre for den kulturelt interesserede.

Historisk bycentrum

Omgivelserne i de gamle bydele er noget af det der får Barcelona til at stå ud i forhold til mange andre europæiske byer. Når man går rundt i de små smalle gader så føler man næsten at man er med i en film. Der er da også blevet optaget flere film her i Barcelona, blandt andet Wood Allens Vicky Cristina Barcelona, og hvis du har set filmen vil du kunne kende mange af områderne hvis du går en tur i de historiske områder.

 

Andre dele af “Den gamle by”

Et af de mest populære områder, for både turister og barcelonésces (lokale fra Barcelona), er El Borne. Her er der noget for alle! Gå ikke glip af alle tapasbarerne, restauranterne med traditionel spansk og catalansk mad, de små niche butikker, antik butikkerne, caféerne og cocktailbarerne.

 

Eixample – “Udvidelsen”

Hvis du gerne vil opleve det mest glamourøse og luksuriøse byen har at byde på, så skal du til shoppinggaden Passeig de Gracia! Passeig de Gracia er gaden, hvor du kan købe designer og mærkevarer tøj i en af de store butikker, hvorefter du kan nyde et måltid mad på en af de mange elegante restauranter, der ligger der. Gaden starter ved Plaça Catalunya i syd, hvor Eixample området starter. Passeig de Gracia deler Eixample> i to halvdele, øst og vest, da det er så stort. Eixample er et sikkert og roligt beboelses område, hvor der ikke er så mange turister udenfor Passeig de Gracia.

 

Barcelonas strande

Barcelona har virkelig alt, hvad man behøver for at nyde en storby. Når sommeren kommer så er, en af Barcelonas strandområder, La Barceloneta stedet! Det er her folk bruger deres dovne sommerdage med at ligge på stranden eller slappe af i en chiringuito (strandbar). Jo længere ned du går jo flere strande finder du. Nogle mere stille og turist fri end andre, og nogle med en masse strandbarer hvor du kan nyde en drink, noget god musik og solen. Hvis du stadig er frisk når solen er ved at gå ned, så ligger der en masse diskoteker til en hver smag lige ved siden af stranden.

 

Hvor skal man bo i Barcelona?

Are you looking for a great accommodation in Barcelona? Look no further, we have what’s right for you!

screen map apartments 4 stars

button1 button2-1

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

where-to-stay-da neighbourhoods-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top