Home / Kultur / Sightseeing / Hurtig guide: Barcelonas hovedkvarterer og gader
barcelona365tours

Hurtig guide: Barcelonas hovedkvarterer og gader

Lad os introducere dig til anatomien i Barcelonas mest kendte torve og gader! Som gæst i byen vil denne artikel være til gavn for dig. Før dit eventyr starter, er det godt at vide mere om disse steder og finde nogle tips til, hvor man skal kigge rundt og stadig holde sig godt orienteret i Metropolis.

Lad os give dig en virtuel tur med os gennem hele skeletet af byen, hvor vil vil begynde med den majestætiske Plaza Catalunya byens slående hjerte. Tag derefter en tur på den verdensberømte La Rambla gade. La Rambla begynder på Plaza Portal de la Pau, ved siden af Barcelonas Columbus monument med 52 meter høje søjler designet af Gaietà Buïgas til verdensudstillingen i 1888 og med udsigt over havnen. Med træer på begge sider at gaden fortsætter La Rambla opad til Plaza Catalunya.

Imagen relacionada

Sammen med denne skønne rute finder du flere boghandlere, aviskiosker, blomster- og dyrebutikker, bænke til afslapning, caféer, restauranter og en lang række kunstnere og berømte gadeartister. Ca. kvart på vejen op på La Rambla fra Colombus Monument på højre side finder du den fantastiske Plaza Reial, et af de mest fredelige steder i Barcelona og et godt sted at undslippe trængslen til La Rambla. Tag derhen en søndag formiddag, og du vil se Barcelonas frimærke- og møntsamlere, der bytter og sælger deres samlinger. Eller tjek det ud på fredag og lørdag aften som en af de bedste før-fest steder, når du kan se alle kunderne rulle ind og fylde barer og restauranter rundt på pladsen.

Resultado de imagen de plaça reialPlaza Reial

På Columbus Monument i slutningen af La Rambla kan du tage en kort gåtur langs til Paseo del Moll de la Fusta, en kysttur rundt om Barcelonas havn – Port Olimpic, som blev udviklet i 1990 i tid til de olympiske lege i 1992. Du kan beundre de store yachter og stoppe til en drink i en af de mange kvalitetsrestauranter og barer, der omgiver havnen. (Husk dog, at priserne i slutningen er lidt højere!)

Længere ned mod kysten (øst for Moll de La Fusta) er den gamle havneby Barceloneta, der går tilbage til det attende århundrede. Barcelonetas strand er altid fuld af mennesker, og restauranterne foran stranden er kendt for deres fremragende skaldyr. Tjek nogle af vores fantastiske lejligheder i Barceloneta.

Det gotiske kvarter ligger øst for La Rambla. Her finder du mange eksempler på Barcelonas ældste arkitektur. Det gotiske kvarter er en labyrint af maleriske, smalle gader, pakket med interessante butikker, barer og restauranter. Du kan nemt tilbringe den bedste del af en dag, der nyder at gå tabt i labyrinten, der er Barrio Gothic. Book en bolig i Gotico gennem Barcelona-Home!

Nord for Plaza Catalunya, som ligger på toppen af La Rambla, vil du opdage Barcelonas stilfulde Eixample kvarter. I modsætning til gaderne i det gotiske kvarter er der af Eixample brede gader og boulevarder. Dette kvarter indeholder de to hovedveje, der fører til udkanten af Barcelona – Diagonal Avenue og Gran Via de les Corts Catalanes. Casa Terrades, bedre kendt som Casa de les Punxes, ligger på hjørnet af Diagonal og Rossello gaden. Casa de les Punxes har et middelalderligt udseende og blev bygget i 1903-5 af arkitekt Josep Puig i Cadafach, der brugte nordiske gotiske og spanske platereske materialer til at bygge bygningen, der også er påvirket af traditionel catalansk stil. Vi anbefaler stærkt at besøge dette smukke stykke arkitektur.

spain-911771_1920

Plaza Espanya

Montjuïc, et af Barcelonas bjerge, som starter på Plaza de Espanya, som er et rundt torv overfor Fira de Barcelona. Dette kommercielle område i Barcelona er hjemsted for Barcelonas mest berømte springvand, en meget populær attraktion med spektakulære vand og lysshow. Montjuic var det vigtigste sted for de olympiske lege i 1992 og er nu et af de vigtigste kongrescentre i Europa. Barcelonas andet bjerg er Mount Tibidabo i den nordvestlige del af byen. Tibidabo har en fantastisk udsigt over hele byen og Middelhavet. Det er også hjemsted for Barcelonas ældste forlystelsespark.

De vigtigste boulevarder i Barcelona er Diagonal Avenue, Paseo de Colon og den smukke og berømte shopping boulevard Passeig de Gracia, hvor du også finder et af Gaudí’s mest inspirerende værker – La Pedrera, bedre kendt som den fantastiske Casa Mila.

Sådan ser anatomien af Barcelonas mest berømte torve og gader ud. De har en smuk krop! Vi håber, at artiklen vil guide dig hjælpsomt i din tid i denne utroligt fantastiske by. For mere information om de nævnte steder læs vores artikler indsat i links og glem ikke at se videoen! Vores team ønsker dig den bedste tid her, NYD DEN!

Hvis du har brug for overnatning tæt på de ovenstående steder, kan du vælge dem på vores hjemmeside. Nyd Barcelona!

danishDanish

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

sightseeing-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top