Home / Om Barcelona / Hvor man kan bo / Hoteller i Barcelona
Holiday Apartments in Barcelona (2)

Hoteller i Barcelona

Hvis du kun skal være i Barcelona i en kort periode er det en mulighed bare at leje et hotelværelse. Hotellerne er placeret over hele byen, så du kan finde noget uanset hvor du ønsker at bo. Du foretrækker måske at bo i centrum og være tæt på alle butikker og opleve den virkelige atmosfære i byen. Hvis du kommer om sommeren kan det være du er mere interesseret i at leje et hotelværelse nær stranden. Uanset hvad vil du ikke være langt fra hverken strand eller by, da Barcelona by fortsætter helt ned til stranden.

Selvom det mest åbenlyse valg er at leje hotelværelse som dit feriebolig mulighed, er folk ikke klar over at der findes meget billiger og lettere, samt mere komfortable løsninger. så er en anden mulighed at leje en lejlighed under dit ophold.

Der er mange der let springer over den mulighed da de tror at man skal leje en lejlighed i længere tid, men hos Barcelona-Home er det muligt at leje en lejlighed i helt ned til 3 dage og helt op til flere år, afhængig af hvad du har brug for. Der er en række forskellige elementer som adskiller et hotelværelse fra en lejlighed, selvfølgelig. Her har vi lavet en liste over de største forskelle mellem disse to boligmuligheder: på et hotelværelse er der ikke meget plads, du har dit værelse og dit badeværelse. Hvis du vælger at leje en lejlighed får du til gengæld masser af plads, en stue, et badeværelse, et køkken, måske endda flere soveværelser og badeværelser. I de fleste tilfælde du også have en privat terrasse, balkon eller andet udendørs areal. Også selvom du nu måtte vælge en mindre lejlighed, ville den alligevel have mere plads end på de fleste hotelværelser.

På et hotel får du en række servicer (afhængig af hotellet!) som du ikke får i en lejlighed. Disse servicer inkluderer roomservice, tøjvask service osv. Derudover er der mange hoteller tager imod en højere betaling, og samtidig inkluderer en morgenmadsbuffet hver morgen til sine gæster. I en lejlighed får du højst sandsynlig ikke disse servicer automatisk, men det kan derimod blive arrangeret for dig. Vores kundeservice (du kan finde disse venlige mennesker lige her) vil med glæde hjælpe dig med at arrangere alt det du ønsker, og muligvis for mindre end hvad hotellet ville kræve i betaling for den samme service. Selvom en service er “inkluderet i prisen” tag ikke fejl, du betaler mere her end hvad du ville gøre i lejen af lejligheden. Muligvis ville det være sværere at arrangere en morgenmadsbuffet i lejligheden, dog, Barcelona tilbyder en lang række små barer og caféer, hvor du kan spise rigtig god morgenmad til kun en brøkdel af hvad du ville betale for mindre-end-gennemsnittet af hotellets morgenmadsbuffeter. Hoteller varierer af og til en smule i kvaliteten, og det samme gør deres priser. Lejligheder varierer også, men hvis vi tager et kig på gennemsnittet generelt for lejligheder og hoteller, er lejlighederne en sikker vinder indenfor en billigere løsning – specielt ved længere ophold.

 Hotel eller lejlighed

Det gør en kæmpe forskel om du lejer et hotelværelse eller en lejlighed. I en lejlighed føler man sig hjemme på en helt anden måde. Man har sit eget køkken så man kan tilberede sine egne måltider når man vil, hvis man ikke vil betale for at spise ude hele tiden. Du kan også spise morgenmad billigt og når du vil, istedet for at betale overpris i en hotel restaurant og skulle spise indenfor et bestemt tidspunkt fastsat af restauranten. En anden fordel ved at leje en lejlighed fremfor et hotelværelse er at du kan tage venner og nye bekendtskaber med hjem. Inden du skal i byen en aften kan du nyde et måltid med familie eller venner. En lejlighed giver dig mulighed for at leve dit liv på dine præmisser, med alle de bekvemmeligheder du er vant til. Du får oplevelse af rent faktisk at bo i Barcelona, hvis du vælger at leje en lejlighed.

 

Are you looking for a great accommodation in Barcelona? Look no further, we have what’s right for you!

screen map apartments 4 stars

button1 button2-1

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

where-to-stay-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top