Home / Om Barcelona / Nabolag / Horta-Guinardo kvarteret
Horta-Guinardo Neighbourhood

Horta-Guinardo kvarteret


Hvorfor vælge Horta-Guinardó?

Horta-Guinardo er helt anderledes end de fleste af Barcelonas andre distrikter, da Horta-Guinardo ligger ved foden af et bjerg. Dette betyder at distriktet har en masse stejle og skæve gader samt mange grønne områder, som Parc de Collserola, som derudover er verdens største park i et byområde. Horta-Guinardo består af områderne Horta, el Guinardó, el Carmel, Vall d’Hebron, La Clota og La Font d’en Fargues. Da Horta-Guinardo er et roligt forstadsområde fyldt med beboelse, og området ser derfor ikke mange turister. Dette betyder også at det er roligt, rent og sikkert område, så hvis du kommer til Barcelona for at feste så er det måske ikke området for dig, men hvis du rejser med en ung familie er dette lige stedet!


Seværdigheder i Horta-Guinardó

Fordi Horta-Guinardo er delt af en dal og er omgivet af bjerge og bakker, byder dette område på en masse seværdigheder! Det er måske for meget at påstå at Horta-Guinardo er Barcelonas smukkeste bydel, men det er dog ikke helt forkert. Der er naturligvis dele der er mere spændende end andre.

Et område du absolut ikke må gå glip af er Parc del Laberint d’Horta, der består af en række haver og et museum. Den mest populære attraktion er labyrinten i midten. Hvis det lykkedes dig at finde vej igennem vil du blive belønnet med en pool i midten. Hvis du ikke mener at haver og grønne områder kan betegnes som værende seværdigheder så fortvivl ikke! I Horta-Guinardó ligger der også flere store modernista værker, blandt andet Hospital de la Sant Creu i Sant Pau. Dette hospital blev designet af den catalanske arkitekt Lluis Domenech i Montaner og bygget mellem 1901 og 1930, og er i dag et UNESCO world heritage site.


Restauranter i Horta-Guinardó

Et sted der absolut er et besøg værd er “St. Fost” som er en typisk catalansk restaurant med store gode portioner til rimelige priser. Du vil ikke forlade St. Fost hverken sulten eller fattig. Hvis du er til kød så bør du besøge “La Cuineta d’Horta”. La Cuineta d’Horta ejes af et boliviansk/catalansk ægtepar, der serverer et mix imellem traditionel catalansk og boliviansk mad med kød, som er deres specialitet.


Gå i byen i Horta-Guinardó

Det meste af Horta-Guinardó er et søvnigt forstads boligområde, og derfor uden så mange vandhuller og diskoteker som nogle af de indre områder. Når det er sagt så kan man altså stadig finde de karakteristiske barer og cerveceria’er spredt over bydelen. Kan du li cocktails? Så er “Torre Rosa” stedet for dig. Bartenderen her har vundet en række cocktail priser og han demonstrerer gerne sin mixing evner for kunder. Hvis du er til samba, Brasilien eller bare godt kan lige den afslappede sydamerikanske stil, så søg mod “Samba Brazil” ved metrostationen og prøv en af deres Caipirinhas.
Hvis du derimod er til vilde lange byture på store diskoteker, så skal du nok hoppe på metroen og søge mod nogle af de indre bydele af Barcelona.


Shopping i Horta-Guinardó

Horta-Guinardó har et væld af forskellige markeder og små supermarkeder, men det har ærlig talt ikke de store shopping muligheder. Heldigvis er det enorme La Maquinista indkøbscenter i Sant Andreu ikke mere end 10 minutter væk med metro.

 

Are you looking for a great accommodation in Barcelona? Look no further, we have what’s right for you!

screen map apartments 4 stars

button1 button2-1

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

neighbourhoods-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top