Home / Om Barcelona / Havnerundfart Las Golondrinas i Barcelona
Las golondrinas

Havnerundfart Las Golondrinas i Barcelona

Havnerundfart Las Golondrinas viser marinen i Barcelona, fra en anden vinkel end man er vant til.  Navnet på virksomheden betyder “svalerne,” og blev skabt i 1888, Las Golondrinas er den eneste virksomhed, der viser havnen frem fra søsidens perspektiv gennem havnerundfart.

Der er forskellige varigheder og ruter ved havnerundfarterne, alt fra: lystbåndhavn, fragthavn fiskeri og den lange udflugt. “Port I Litorla” tager dig på en tur til forskellige havnefaciliteter,  fra det åbne hav og til kysten ved Barcelona Port Forum.

Find din overnatning nu!

Havnen i Barcelona 

Barcelona er kendt for at være en af de største fragthavne i middelhavet, men som en fiskehavn har den med årene næsten mistet sin betydning.
Barcelona er også kendt som at være en vigtig færgehavn, fra denne havn  kan skibe komme til middelhavsområder,og der er anløbsbroer til krydstogtskibe.

Bådudflugter 

På den korte havnetur vil man se havne og fiskerihavne i Barcelona, denne tur varer 35 min.  Skibet passerer en stort ur, som engang blev brugt som et fyrtårn ved indgangen af fiskehavne. Efterfølgene kommer man til Pont de la Porta d’Europa broen, som åbner sig når containerskibe skal igennem Moll Contradic. Efterfølgende vil d sejle forbi en containerplads hvor de store containere, bliver tømt at kraner på kort tid. Til sidst vender skibet tilbage langs de ydre moler, hvor krydstogtskibe lægger til kaj.

Havneturen

Denne tur er ca. 90 min lang. Båden forlader havnen ud til det åbne hav lang smukke Barcelonetahavnen ved Olympic, Vila Olimpica, strandee ved Nova Icaria, Bogatell, Mar Bella and Nova Mar Bella indtil det når til sidste stop ved Port Forum. Her vil man genkende sports havnen med det store solanlæg.

Båden er i træ med dobbeltdæk, den er 18 meter lang og 5 meter bred og med plads til 200 personer.

Katamaraner

På den lange bådtur “Port I Litoral” oplever man kyster og havne på en morderne katamaran, med en længde på 20-26 meter og en bredde på 7-8 meter, og to dæk. På denne store båd er der intet soltag på øverste etage, så husk solcreme. På den anden etage kan man både finde en bar, og handicaptoilet. Den nederste etage er udstyret med vinduer, så man kan opleve havnet indefra. Der er i alt 3 etager på dette Katamaran.

Hvis du er på ferie eller forretningsrejse og bor et sted i nærheden, skal du ikke gå glip af muligheden for en havnerundfart til nogle af hovedattraktionerne i Barcelona.


Se større kort

Overnatning Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

about-barcelona-da transport-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top